The Body Shop lanseaza Black Musk

Pasiunea pentru  mosc a celor de la The Body Shop, a inceput in 1981 cand a fost lansat White Musk – un parfum care a incalcat regulile parfumeriei si a fost pionier in folosirea moscului cruelty-free. Este un parfum emblema pentru The Body Shop si a devenit parfumul ‘signature’ al unei generatii. Peste ani s-a marit familia combinand senzualul mosc cruelty-free cu ingrediente calde. Aceste parfumuri sunt acum disponibile in ambalaje modernizate, in cutii elegante, iar cel mai nou parfum este Black Musk:

Noul parfum Black Musk cel mai intunecat, cel mai senzual dintre toate moscurile. Vei fi ademenita de notele dulci, dar  partea lui inversunata te va captiva. Moscul este unul dintre cei mai puternici feromoni ai naturii, deci fa cunosctinta cu cel mai intunecat mosc cruelty-free invaluit in cele mai dulci ingrediente naturale pentru a obtine cel mai senzual, cel mai puternic mosc.

Lasa-te invaluita de notele de para bambinella, condimentate cu piper roz si acorduri de bergamota. Lasa-te captivata de senzualul  heliotrop delicat – un parfum intoxicant ce oscileaza intre martipan si migdala – impletit cu acordurile misteriosului lemn dulce gurmand.  Apoi lasa-te sedusa de notele de vanilie neagra, mosc negru, patchouli si vetiver.

Disponibil in magazine si online. Black Musk se va lansa cu Apa de toaleta 60ml (127 lei), Apa de parfum 50ml (155 lei) si Ulei de parfum 20ml (98 lei), toate cu sticle negre cu o tenta de roz.

Atat apa de toaleta cat si cea de parfum din gama Black Musk contine alcool organic obtinut prin programul Community Fair Trade din trestie de zahar cultivata de cooperative in America de Sud. In Cotopaxi, Ecuador, micii fermieri re- planteaza copacii dezvoltand agricultura organica. Acest lucru ii ajuta sa-si dezvolte afacerile in timp ce protejeaza sustenabil pamantul.

Imi plac aromele dulci din jurul acestui most si parfumul este ideal pentru sezonul rece ca sa mai “incalzeasca” atmosfera.

Tie cum ti e pare acest parfum?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *