Swatch & review : Golden Magic de la Alessandro

Dragilor,

Astazi va propun sa schimbam registrul si sa va arat “magia” de pe unghiile mele: vorbesc despre oja Golden Magic de la Alessandro.

Cei de la Top Line au avut in Decembrie promotie la aceste lacuri de unghii, iar eu nu puteam rata o asemenea ocazie. Am ales doua nuante bijuterie, iar prima pe care o prezint este acest minunat auriu. Recunosc ca inca mai caut o oja auriu metalizat, dar pana atunci ma bucur de Golden Magic.

Imi place nuanta aceasta de auriu si pe unghiile mele rezista si pana la 5 zile daca nu sunt “fata in casa” si maxim 2 zile cand sunt harnicuta.
Are pensula destul de groasa si asta favorizeaza aplicarea fumoasa, rapida si uniforma, dar tot este nevoie de doua straturi de lac pentru un efect opac.

Voi aveti oje Alessandro? Va plac?

Pana data viitoare
Kisses from Dana!

admin

12 Comments

  1. E frumoasa, in general evit nuantele astea pentru ca mi se pare ca nu se potrivesc cu pielea mea, dar tie iti sta bine. N-am incercat ojele Alessandro dar ma tenteaza 😀

    • Imi plac la nebunie :). Urmeaza un rosu vibrant…. demential. Imi place de mor! Astia de la Top Line au iarasi oferta cu jumatate de pret la al doilea produs si cred ca o mai comit odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *