Sunt MUA, este de ajuns? Ce sa fac in perioadele din afara sezonului ?

Iată că și sezonul de evenimente 2022 este pe sfârșit, iar make-up artiștii ( aka MUA ) intră în perioada ”din afara sezonului„. Acum serviciile conexe devin sursa principală de venit.

Nu știu voi cum vedeți acest aspect, însa eu încurajez fetele care vor sa fie pe cont propiu, să aibă în vedere aceste perioade. Dacă stai sa te gandesti puțin, vorbim de aproape jumătate de an în care sezonul este cam instabil. 

Sunt MUA, este de ajuns?

Poate că da, poate că nu. Asta numai tu știi să îmi spui cu exactitate. Daca îți dorești sa faci exclusiv machiaj, clar fără ceva joburi plătite in reviste, ședințe foto business sau cursuri va fi cam greu. Departe de mine gândul să vă descurajez. Ba chiar vreau sa va atrag atenția către o strategie bine pusă la punct pentru a reuși ceea ce vă doriți. 

Mereu le spun cursantelor mele, în orice direcție doresc să se îndrepte, să își folosească la maxim conexiunile. Să învețe să creeze conexiuni noi, domenii diferite, să aibă mereu ceva interesant de spus sau să adauge valoare fiecărei conversații. Aici cu toții avem de învățat, mai ales eu, dar sigur cănd ai un obiectiv clar și lucrurile se asează în acel sens. Dap, este ca atunci când Universul lucrează cu tine, pentru tine la visul tău.

mua airbrush creative

Ce sa facă un MUA în perioadele din afara sezonului ?

Pe principiul ”Urmează întrebarea roșie”, good question. Pot să vă dau câteva direcții foarte actuale, dar și ce am încercat eu. 

Activitatea on-line este o variantă bună de a crea noi conexiuni. Te ajută să te păstrezi relevantă pentru publicul tău. Chiar acest blog stă mărturie acestui fapt. Suficient de multe persoane mă știu din on-line incât sunt convinsă că am luat cea mai bună decizie. Tot datorită acestui blog am avut prilejul să fiu la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații în domeniul meu. 

Cursuri / training dacă ai acest ”dar” să împărtășești pasiunea și informațiile tale. Eu consider că aici am un talent nativ, așa că este activitatea mea preferată. Predau cursuri de automachiaj ( self make-up ), cursuri de specializare pentru mua  sau cursuri de extensii de gene si laminare. Cele mai iubite sunt machiajul în tehnica airbrush, bridal, creative make-up, fashion sau machiaj pentru ședintele foto. 

Chiar în prezent sunt trainerul de extensii de gene la Atelierele Ilbah, dar predau si cursuri private one to one pentru oricine își dorește. 

Adaugă noi servicii clientelor tale. Poți alege între specializarea de stilist gene si sprâncene ( stilizare sprâncene, extensii de gene, laminare gene si sprâncene ), cosmetică, hair-style sau ce te atrage pe tine. 

 

Eu am ales genele si sprâncenele. Cred ca așa completez cel mai bine portofoliul. Plus că astfel îmi creez o relație specială cu clientele mele. Venind lunar pentru întreținere extensii sau stilizare sprâncene, înseamnă un venit constant. Clienta mulțumită te va recomanda, tu îți vei mări portofoliul de clienti recurenți. Și uite așa o sa ai clienti ăn sezon și în afara lui. Clienți care se vor 

Kisses from Dana,

Daniela Stancu

Makeup Artist & Beauty Blogger

0741.962.308

Instagram:  http:.//Instagram.com/danastancupro

FB:  https://www.facebook.com/ DanaMakeupro

Yt:  https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela

Twitter: @DanaStancuMUA

Pinterest:  http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *