Soft brown smoky

Dragii mei,

Zic sa mai schimbam registrul ca sigur o sa va plictisiti de atatea mirese :))
Astazi va prezint un machiaj pe care l-am tot purtat vara asta. Este un smoky soft pe nuante de maro.

Ca de obicei (obicei pe care va rog si pe voi sa il insusiti) mi-am pregatit tenul prin demachere + tonifiere + hidratare.
Cum va marturiseam si in posturile anterioare eu machez intai ochii si abia apoi vin cu machiajul fetei, deci sa purcedem 🙂
Am aplicat pe intreaga pleoapa ca baza fondul de ten fixat cu pudra. Am definit pliul pleopei cu fardul maro nr 98 de la MUFE si l-am blenduit apoi si pe  toata pleoapa mobila. Am definit linia genelor cu un fard negru mat tot de la MUFE si l-am estompat in nuanta de maro de pe pleoapa. Am repetat acesti pasi pana am obtinut intensitatea dorita a machiajului, apoi am folosit pentru iluminare un fard bej perlat atat in coltul intern al ochiului cat si pe aracada.

Pentru pleoapa inferioara am folosit un fard albastru foarte inchis nr 81 de la MUFE si exact pe linia genelor inferioare fardul negru mat. Am aplicat pe mucoasa un khol bej de la Max Factor , mi-am intors  genele si am aplicat minunatul meu mascara Volumissime de la L`oreal.
Sprancenele au fost conturate cu corectorul de la MUFE

Am trecut la completarea machiajului si am aplicat baza de machiaj Prep Prime-Skin Refined Zone de la MAC apoi  am aplicat fondul de ten L`oreal Infailible Brush in nuanta 235 Honey, am conturat fata cu pudra Chocolate Soleil de la Too Faced aplicand pe tample, sub pometi, sub barbie, maxilar si pe lateralele nasului.  Apoi am fixat totul cu pudra translucida de la Artdeco. 
Blush-ul pe care l-am folosit Star Bronzer Intense 01 de la Lancome

Pe buze am plicat numai un balsam incolor si gata machiajul 🙂
Sper ca va place.
Voi unde ati purta un astfel de machiaj?
Kisses

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *