Shape Brow gel pentru sprancene. Review

În urmă cu ceva timp am participat la evenimentul de lansare a noilor produse pentru sprâncene Shape Brow. Am câștigat o invitație de la Oana Zidaru și m-am bucurat tare mult sa descopăr acest nou produs.

sprancene perfecte

Nu am foarte multe informații despre ele, însă mă voi folosi strict de experiență mea cu ele pentru a realiza acest review.

Acest produs este o alternativa excelenta pentru vopsitul clasic al sprancenelor și conturarea lor zilnica. De ce spun asta? Pentru ca Shape Brow colorează atât firele de par și, mai ales colorează pielea definind foarte bine sprânceana. Îl recomand din suflet celor care au fire puține sau goluri pentru ca efectul este foarte frumos și natural.

Shape Brow medium Ash

Sprancenele clientei mele conturate cu nuanta medie.

Intensitatea nuanțelor este data de timpul de acționare al produsului. Poate fi lăsat de la 30 minute până la 120 minute, eu chiar recomand sa îl lăsați mai mult ( adica cele 120 min ). Am observat ca dacă timpul de acționare este mai mic, nuanța finala va fi puțin spre calda 😊

Ambalajul este de sticla neagra, opaca ( exact cum vin și ojele semipermanente ) pentru a păstra intacta formula. Are un aplicator tip periuța micuța care sa fie potrivita si pentru coada sprancenelor. Nu este ușor sa aplici din prima, dar nici greu nu este, imediat îți intri în mana și nu mai sunt probleme.

Textura este lichid – cremoasă, ușor densa ca sa nu curgă și se usucă destul de greu ( 5 min cam așa ) pentru a avea tu timp sa aplici exact cum vrei pe toată sprânceana. Dupa ce se usucă complet devine cauciucata ( nu știu cum sa descriu altfel ) și va fi îndepărtată ușor în sensul natural se creștere a firului de par. Nu exista riscul de a smulge fire de par pentru ca textura întărită a lui Shape Brow nu este atât de tare. Este ușor elastica tocmai pentru a nu agresa firele de par sau chiar pielea.

Eu am fost foarte norocoasa si am primit toate cele 3 nuanțe ale produsului, dar cel mai des am folosit nuanța Medium-Ash. Pe site-ul oficial http://shapebrow.ro/ veți gasi și nuanța Light-Ash și Dark Ash Brown .

Nuanța Light-Ash este foarte potrivita pentru acelea dintre voi care aveți pielea deschisa și parul roșcat. Nu contează ca este parul roșcat de la natura sau vopsit.

Nuanța Medium-Ash este potrivita pentru majoritatea dintre noi. Eu am folosit în 99.9 dintre cazuri pe aceasta și numai dat greș.
Pentru că am folosit-o atât de des, pot spune ca cel mai bine arata dacă o lași sa actioneze cele 2 ore. Daca o vei lasa mai putin atunci vei obtine o nuanta nu atat de intensa si ceva mai calda.

Nuanța Dark Ash Brown am folosit-o de maxim 2 ori pentru cliente care aveau și tenul mai închis, dar aici am lăsat sa achiziționeze cam 45 minute pentru a nu crea un efect de prea mult ce poate duce la înăsprirea trăsăturilor naturale ale clientei.

Atenție ca Shape Brow este foarte sensibila la ulei, deci va trebui să evitați demachierea sprancenelor cu produse uleioase.
Înainte de aplicare se recomanda sa degresata foarte bine zona. Eu folosesc o loțiune tonica și nu am avut probleme.

Ca și concluzii finale eun spun asa: Este super acest produs, eu îl folosesc pentru cliente și pentru ca prinde atat de bine pe piele umpli frumos golurile sau zone si cicatrice.

Gasiti acest produs pe site-ul lor oficial shapebrow.ro la pretul promotional de 59,99 Lei.

Sper ca acest review va este de folos.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

48 Comments

  1. Cat de interesant este acest produs! Chiar am si eu nevoie de asa ceva 🙂 mai ales ca tine destul si nu trebuie sa iti mai machiezi sprâncenele zilnic! 💜

  2. Eu nu folosesc creion de sprancene pentru ca ale mele sunt negre, negre si daca as mai da si creion as arata ca naiba :)) Dar la tine se vede foarte bine conturarea sprancenelor, chiar natural.

  3. Wow ce fain pare produsul!! O sa il caut si eu pe viitor. Nu am folosit multe produse pentru sprancene asa ca as vrea sa experimentez un pic. 😘😘😘

  4. Sprancenele sunt un capitol delicat pentru mine. Nu fac nimic special. Le pastrez forma lor si ma duc cand si cand la pensat. Nu folosesc nici un produs pentru aranjarea lor. Arata bine si poate ar fi interesant sa le mai deschid un pic

  5. Va rog un sfat, daca nu mi place nuanta folosita la gel shape brow, e prea maronie, cum o dau jos rapid? Multumesc

    • Florina, produsul este foarte sensibil la ulei, deci poti incerca cu demachiant bifazic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *