Ser facial Hydra-V de la Artistry, review

In rutina mea de ingrijire au intrat mai multe serumuri, printre care si acest ser facial Hydra-V de la Artistry. Am mentionat cateva detalii despre produsele din gama Hydra-V aici si aici, asa ca nu as vrea sa mai reiau.

gama hydra-v

Am testat cele trei produse, iar serul facial Hydra-V este preferatul meu, de departe! Intai de toate trebuie sa fac o precizare. Ingredientul cel mai pretios si valoros este apa norvegiana pura de fiord, ce confera hidratare profunda la nivelul celulelor de suprafata ale epidermei. Evident, hidratarea se face cu apa. Nu sunt adaugate ingrediente de sinteza, insa formula este imbogatita cu vitaminele A, C si E

Serul concentrat vital pentru ten Artistry Hydra-V petrunde in profunzime prin aquaporine. Acestea sunt canale la nivelul celulelor pielii care transporta apa prin membranele celulare. Astfel, Aquaporinele controleaza volumul de apa, reglajul si stocarea acesteia, dar contribuie si la eliberarea de substante nutritive. In felul acesta se realizeaza hidratarea in profunzime a celulelor pielii.

ser facial Hydra-v

Ambalajul este albastru, in culoarea apei. Adica de la inceput te duce cu gandul la hidratare si la apa limpede. Textura lui este ca de gel, fina si racoroasa. Se simte putin rece cand il aplic si mi se pare super, mai ales ca vine vara.

Este necesara o cantitate mica de produs pentru a aplica pe fata si gat, iar senzatia de confort si racoare este instantanee.

ser facial Hydra-v textura

Cel mai mult si mai mult imi place ca, spre deosebire de alte seruri faciale pe care le-am incercat, nu lasa pelicula lipicioasa la suprafata pielii. Unul din motive ar fi ca intra in piele instant, dar tot e un plus pentru mine.

Nu vei simti imediat hidratarea pielii sau imbunatatiri fabuloase, insa pe termen lung se vor vedea. La mine, dupa trei saptamani de testat, nivelul de hidratare a crescut cu o unitate. Asta ca sa va dau si ceva statistici stiintifice.

Acest ser facial Hydra-V este potrivit pentru toate tipurile de ten (inclusiv pentru tenul sensibil), dar eu l-as recomanda in special pentru tenurile tinere sau deshidratate. De ce? Pai tenurile tinere au deja concentratiile optime de colagen, elastina si acest ser facial va asigura o hidratare de lunga durata fara pierderea cantitatii de apa de la nivelul celulelor. Pielea deshidratata apare exact cand la niveul celulelor se pierde cantitate de apa, deci ai nevoie de hidratare cu apa.

ser facial Hydra-V

Este adevarat ca acest ser facial Hydra-V nu va face treaba de unul singur. Serumurile ajung la celulele din profunzime, dar trebuiesc utilizate inainte de o crema hidratanta si pe un ten curat si exfoliat.

Serul concentrat vital pentru ten Artistry Hydra-V revigoreaza, hraneste si revitalizeaza tenul.

Voi aveti serumuri faciale in rutina de ingrijire?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *