Sebium Global Cover, noutatea Bioderma

In cultura noastra populara, in recomandarile tuturor speciaistilor de Facebook si a celor care vand produse in sistem MLM, fondul lor de ten este hidratant, matifiant, trateaza acenea, curata porii si iti aduce si cafeaua dimineata. Nu exista asa ceva! Cu toate astea, Bioderma, unul din cele mai aprecialte branduri de skincare imbina partea de ingrijire cu cea de machiaj in noul produs Sebium Global Cover. Hai sa povestesc cate ceva din informatiile oficiale si o prima impresie despre asta.

Ca un brand ce se respecta, Bioderma intai studiaza nevoile consumatoarelor lui. Asadar, ultimele studii arata faptul ca exista un dezechilibru in compozitia sebumului, dezechilibru numit diseboree, factor declansator pentru acnee. Imagineaza-ti un ulei tinut la rece, acesta este vascos si curge greu. Cam asa este sebumul persoanelor cu leziuni acneice. Acum imagineaza-ti uleiul pus la cald, care devine foarte fluid. Acesta este sebumul unei persoane cu ten normal, fara acnee. Inovatia Bioderma, Tehnologia Sebo Restore, transforma sebumul vascos in sebum fluid, similar cu cel al pielii sanatoase.
Tehnologia Sebo Restore se regaseste in cel mai nou produs Bioderma, Sebium Global Cover, produs tratament ce camufleaza si trateaza acneea in acelasi timp. Crema compacta verde neutralizeaza roseatea, iar crema colorata inlocuieste cu succes fondul de ten, astfel un singur produs imbunatateste aspectul fizic atat prin actiunea sa de tratare cat si estetic prin camuflarea leziunilor nedorite.
Pe termen lung, Sebium Global Cover inseamna imbunatatirea calitatii sebumului, cosuri si puncte negre reduse, semne acenice eliminate, putere mare de acoperire, aplicare facila si 12 ore de matifiere si rezistenta.

Pret recomandat in farmacii- 68 RON

Eu am mai testat in trecut BB creams Bioderma si m-au lacut la nebunie. Cum nu am probleme grave cu acnea, imi apare cate un cosulet pe ici pe colo, lunar – dar nu am tendinta spre ten acneic. Colega mea, Ioana are tenul acenic si foloseste un ritual complet de ingrijire Bioderma, la recomandarea medicului dermatolog. In prezent foloseste Sensibio AR BB Cream. I-am propus sa testeze noul produs si reactiile ei au fost foarte pozitive.

Sebium Global Cover Bioderma

Dupa ce ai curatat foarte bine tenul, pe zonele de roseata aplica intai crema compacta verde, fixeaza punctual cu o pudra usoara, apoi uniformizeaza culoarea tenului aplicand crema fluida din tub.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *