Ruj rezistent Numeric Proof Long Last Lipstick, preview, photos & Swatches

In kitul meu de make-up artist mereu veti gasi un ruj rezistent pentru ca am nevoie de astfel de produs in machiajul clientelor mele. Nu stiu cum se face, dar in ultimii ani am dezvoltat o pasiune ravasitoare ( si pentru cardul meu, da ) pentru brandul Numeric Proof, brand cu care am o relatie de suflet. Mi s-a lipit de inima si acolo va ramane pe vecie. Dovada aici!

 

Rujuri rezistente Numeric Proof

 

Folosesc de mult timp acest ruj rezistent, asa ca era foarte firesc ca sa imi intregesc colectia cu absolut toate culorile gamei, asa ca hai sa admiram frumos nuantele minunate ale rujurilor.

 

RLG 01 RLG 02 RLG 03 RLG04 RLG 05 NUMERIC PROOF

 

Gama Long Last Lipstick contine 10 nuante vibrante si un ruj incolor pentru fixare: RLG 01 – Candy, RLG  02 – Ice Brown, RLG 03 – Coktail, RLG 04 – Pepite, RLG 05 – Hot Cooper, RLG 06 – Light Apricot

 

RLG 07 POPPY`S NUMERIC PROOF

 

RLG 07 – Poppy`s ( aplicat pe buzeleclientei mele ), RLG 08 – Nouba ( oranj puternic ), RLG 09 – Amethyst, RLG 10 – Dragon Red si RLGF – Gloss incolor. Gloss-ul pentru fixare este un balsam lucios, care mentine culoarea. Gloss-ul poate fi folosit de mai multe ori in cursul zilei, pentru reimprospatarea culorii si pentru stralucire.

 

RLG 07 08 09 10 NUMERIC PROOF

 

V-am scris deja despre nuantele RLG 10 aici, RLG 03 si RLG 06 aici

In postarea de astazi swatch-urile vor fi pe mana, insa pregatesc un video pe canalul meu de YouTube cu aplicarea direct pe buze. In felul acesta, veti observa si textura foarte cremoasa si usurinta cu care se aplica.

 

SWATCH GAMA RUJURI REZISTENTE NUMERIC PROOF

 

De obicei, textura de ruj rezistent este uscacioasa, dar nu este cazul acestuia Long Last Lipctick de la Numeric Proof.

Textura este de ruj rezistent lichid, extrem de usoara. Se intinde foarte bine pe buze si se usuca fara sa usuce si buzele. Are si particule iluminatoare, iar finnishul este sidefat.

 

RUJURI REZISTENTE

 

Aplicat dimineata chiar si fara un creion contur care sa il ajute va rezista 5-6 ore fara probleme. Asta in conditii normale de baut cafea, luat pranzul si eventual fumat. Aceasta este alegerea mea de ruj rezistent pentru mirese pentru ca pe langa culoarea intensa, rezistenta nici nu usuca buzele, ba chiar le da o senzatie placuta de “moliciune” si senzualitate.

 

RUJURI DE MIREASA

 

Imi place si aroma lor. Au un miros subtil si dulceaj, de prajituri frantuzesti.

Produsele Numeric Proof se pot comanda de pe www.adhara.ro sau de e pagina de Facebook oficiala aici. Nu uitati sa folositi codul danamakeup15 pentru o reducere de 15% din pretul de magazin.

 

RUJURI NUMERIC PROOF

 

Sper ca va este utila aceasta postare si revin cu linia de gloss-uri si creioane de buze, complementare acesteia.

Nuanta ta preferata care este?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *