Riche Creme noua gama Yves Rocher

Riche Creme o gamă emblematică în inimile femeilor, încă din 1973. Formulele sale îmbogățite cu Uleiuri Prețioase și-au dovedit efi cacitatea în serviciul frumuseții femeilor mature, a căror piele necesită mai multă hrănire.

Mă leagă niște amintiri tare dragi de această gamă de la Yves Rocher. Eu sunt clienta lor încă de cand eram mică și comandam telefonic prin poștă. Mereu când erau cadouri cu produse din această gamă eu plasam comandă. Le strangeam si apoi îi făceam cadou mamei. Ce bucurie.

Și de data aceasta voi face la fel, pentru că știu cât de mult îi plac aceste produse. În plus, pe mine mă transpune în copilărie cand era ceva wow să îi daruiesc si eu ceva. O bucurie cât de mică, chiar daca după o anumită vârstă, producția naturală de lipide la suprafața pielii scade treptat. Pielea devine atunci mai fragilă și uscată, se simte o senzație de disconfort, dar acest lucru nu este inevitabil. Pentru hrănirea perfectă a tenului matur, oamenii de știință s-au inspirat de la natură pentru a transpune efectele asupra pielii.

Trandafirul de damasc in Riche Creme

Aceștia au selecționat Trandafi rul de Damasc datorită concetrației sale mari de ceară botanică protectoare. Asemenea tenului nostru, petalele de trandafir sunt fragile. Au nevoie de o protecție eficientă la suprafață, pentru a le permite să supraviețuiască în timp. Acoperind toate petalele, această ceară botanică acționează ca o adevărată barieră fizică. Oferă petalelor rezistență și flexibilitate pentru a face față mai bine factorilor externi.
Know-how-ul științei Yves Rocher a făcut posibil ca ceara de Trandafir să fie infuzată și concentrată în Uleiul gamei. Combinat cu cele 30 de Uleiuri Botanice Prețioase, acționează în complementaritate pentru a reconstitui bariera lipidică de la suprafață.

Riche Creme INFUZIE CU ULEI DE TRANDAFIR

Oamenii de stiinta s-au inspirat de procesul de Înflorire Botanică folosit în parfumerie. Astfel au reinventat acest proces natural de extracție pt ceara de Trandafir. Expertiza acestora le-a permis să izoleze, să concentreze și să înfrumusețeze ceara de Trandafir într-un ulei botanic. Peste 1000 de Trandafiri au fost culeși pentru a fabrica 1 kilogram din acest ulei. Astfel a luat naștere Uleiul Yves Rocher obținut dintr-o mie de trandafiri, în bio-afinitate perfectă cu tenul.

O COMBINAȚIE UNICĂ DE 30 DE ULEIURI PREȚIOASE

Aceste 30 de Uleiuri Botanice Prețioase, cum ar fi uleiul de Camelie, Măceșe și Argan, sunt atent selecționate. Pentru a crea o combinație unică ce are proprietăți complementare. Aceste uleiuri oferă acizi grași esențiali, ce oferă confort și hrănire pielii

Gama Riche Creme este o rituna completă de îngrijire, luxuriantă, actuală si inspirată de natură.

Eu îmi doresc să îmi completez rutina cu Fluidul Iluminator. Clar tenul meu are nevoie de el. Tu ce produs îți dorești să încerci din noua gama?

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *