Revlon Colorstay, acum si cu pompita

Nu am incercat niciodata fondul de ten Revlon ColorStay, iar unul dinre motive a fost fix ca nu avea pompita. Urasc fondurile de ten fara pompita. Acest fond de ten, adesea era comparat cu MAC, iar cand un fond de ten iti rezolva toate nevoile, inseamna ca ai gasit potrivirea perfecta. Odata gasit nu ii mai dai drumul.

revlon colorstay

Revlon ColorStay Makeup, fondul de ten #1 pe segmentul sau de piata, asigura acoperirea perfecta pe parcursul intregii zile, pentru orice nuanta sau tip de ten, iar acum ai la dispozitie NOUL ambalaj cu pompita, pentru o aplicare si mai usoara. Este fondul de ten care raspunde tuturor nevoilor si dorintelor tale, care se mentine perfect pe parcursul a 24 de ore si vine acum si cu factor de protectie solara.

Revlon ColorStay Makeup este disponibil in doua formule create specific pentru doua tipuri de ten: mixt/gras si normal/uscat. Cu o paleta de nuante suficient de larga pentru piata din Romania, Revlon ColorStay Makeup ofera acoperirea perfecta.

Caracteristici si beneficii cheie:
• Acum, in sfarsit, disponibil in varianta cu pompita pentru o aplicare mult mai simpla
• 2 formule exclusive pentru doua tipuri distincte de ten si o paleta larga de nuante
• Purtare asigurata 24 de ore
• Acum cu factor de protectie solara
• Rezistent la transfer, isi pastreaza nuanta si tonul de la aplicarea initiala

Revlon ColorStay Liquid Makeup varianta pentru ten Combination/Oily este formula oil-free cu finisare mata. SPF 20, iar varianta Normal/Dry are o formula hidratanta echilibrata cu finisare semi-mata. SPF 15

revlon colorstay cu pompita

Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine noul Revlon Colorstay. Nu am avut formula veche ca sa va fac o comparatie cu aceasta imbunatatita, dar prezenta SPF-ului va fi mereu un plus.

Uneori imi este si ciuda, imi pare rau cand ma intrebati despre acest fond de ten si eu raspund ca nu l-am incercat. Parca te si vad strambandu-te in fata monitorului.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

    • Eu nu il am, acesta este doar un beauty news, dar aceasta varianta deja este in magazinele Kendra sau unde este comercializat brandul.

      Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *