Review & Swatch oja Marionnaud – Violet

Incet, incet parca simtim si noi aroma de Primavara, iar eu am simtit nevoia de o oja mai altfel sau nu chiar cu o nuanta pe care sa o port asa des. Este o oja de la Marionnaud intr-o nuanta vibranta.


Hai sa lamurim putin astectul nuantei. Eu ador ojele irizate, iar aceasta oja este un violet curat, inchis si cu o nuanta intensa. Are irizatii mov-rozalii si se intrevad numai la lumina, ceea ce inseamna ca lumina artificiala o face opaca.

Are un finnish lucios, frumos.

Imi place foarte mult pensula acestei oje. Este destul de mare, plata si imi permite aplicarea destul de sigura dintr-o miscare. Pensula este atat de lata incat imi acopera toata unghia. Acest fapt ajuta si la dungile inestetice ce pot aparea cand aplici de mai multe ori oja pe unghii.
Yep, nu i-am facut o poza, as usual 🙂

Pentru a fi perfect opaca, eu am aplicat lacul in doua straturi, insa am observat ca poate fi suficient ( pentru unele dintre voi ) un strat mai gros. Va deveni opaca imediat.

Pe unghiile mele rezista cateva zile, uneori mai mult de trei. Acum este adevarat ca depinde si ce treburi am si cat de des tin mainile prin apa, insa este normal.

Imi place aceasta nuanta, iar anul trecut am purtat-o destul de des. Ma bucur ca am apucat sa va impartasesc si voua experienta mea.

In Iarna au fost la reducere ojele in Marionnaud si cred ca ar fi costat cam 5 Ron bucata. Eu am ratat de data asta, insa la urmatoarea sesiune de reduceri nu mai plec de acolo fara macar o noua nuanta.

Voua va place acesta oja? Aveti experiente cu ojele Marionnaud Paris?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

9 Comments

  1. Foarte interesanta nuanta! Chiar zilele trecute am achizitionat o nuanta asemanatoare, Stamp-Marine, de la o firma de cosmetice noua pe piata, Laura Clauvi se numeste, au niste produse cosmetice chiar dragute, vi le recomand si voua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *