Review So Elixir Bois Sensuel de la Yves Rocher

Parfumurile sunt ele insele povesti frumoase cu arome minunate. Una dintre aceste povesti este chiar So Elixir Bois Sensuel de la Yves Rocher.

Nu de mult, eram total indiferenta la “aromele” si notele parfumlui asa ca povestea era simpla: imi place sau nu. Nici acum nu s-au schimbat foarte mult datele problemei, insa am inceput sa acord ceva mai mare atentie si sa ascult povestea parfumului.

Cutia de culoarea ciocolatei negre te indeamna sa o deschizi pentru a descoperi o aroma dulce, orientala, lemnoasa.

Alaturi de clasicul So Elixir si So Elixir Purple, So Elixir Bois Sensuel intregeste familia lui So Elixir. Fiecare dintre ele are ceva al lui, iar dintre toate mie imi place acesta.
In sticla il simt usor lemnos datorita esentei de Patchouli ( nota predominanta a intregii game ), dar fara sa fie prea puternic. Cred ca absolutul de iris ii domoleste putin taria lemnoasa. Acest absolut de iris eu nu pot sa spun ca l-am simtit cumva pe piele, dar cu siguranta are un aport interesant in nota finala a parfumului.

La final, absolutul de vanilie incalzeste acest parfum si pe mine m-a cucereste. Ador notele vanilate si cum se aseaza pe pielea mea. Desi simt usor usor metamorfoza primului puf lemnos spre caldura vaniliei, de fapt eu astept exact acest final vanilat. Este ca nemuritorul “si au trait fericiti “.

Eu deja il port foarte des si il recomand cu caldura. Este un parfum potrivit sezonului rece, rezistent si elegant.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *