Review – Paleta de blush-uri cremoase Numeric Proof

Numeric Proof este cel mai intalnit brand din kitul meu de machiaj, asa ca seria review-urilor continua cu paleta de blushuri cremoase

Fie ca esti makeup artist sau doar iubesti blushul, trebuie sa ai cateva nuante de blush crema.
Textura cremoasa a produsului este potrivita tuturor tipurilor de ten, dar pentru tenurile uscate este un MUST.
Suntem deja in Noiembrie, deci vremea racoroasa nu mai este o indoiala. Texturile cele mai potrivite acestui sezon sunt cremoase, hidratante si naturale. Paleta de blush-uri cremoase de la Numeric Proof raspunde tuturor acestor cerinte.

Paleta are sase nuante de blush crema: AO 2 Natural, AO3 Sand, AO4 Plum, AO6 Brick, AO7 Peachie si AO8 Poupee. Toate blushurile din paleta au finnish mat.
In ultimul an, aceasta paleta a fost foarte mult utilizata ( pozele sunt facute din luna Februarie! ) pentru ca are textura fina, se intinde foarte usor, rezista bine si nuantele sunt pigmentate.
Datorita texturii cremoase, imi pot construi gradul de intensitate pe care mi-l doresc. Ma pot juca de la o aplicare transparenta pana la saturatia maxima a culorii.

Cel mai mult imi place sa o aplic cu degetele, dar nici de pensule nu ma dezic. Folosesc pensulele dual fiber de la Kim cand doresc o intensitate mai mare a blushului fara sa “muncesc” mult. Evident ca fiecare dintre pensule ofera alt finnish datorita marimii si densitatii perilor.

Pentru un finnish extrem de natural fixez blushul numai cu o pudra transparenta. Poti incerca chiar pudra neutra de la Numeric Proof.
Pentru mirese folosesc blushurile crema ca baza si apoi intensific cu nuantele de blush pudra tot din paletele propuse de Numeric Proof pentru a oferi rezistenta indelungata a machiajului. De fapt paletele vin una in completarea celeilalte. Veti vedea si cand voi ajunge la paleta de rujuri ca este in completarea celor de blush asta pentru ca nuanta blushului trebuie sa fie din aceasi gama de culori cu rujul sau invers.
Textura acestor blushuri imi permite sa le folosesc si pentru buze, asa ca imi usurez infinit treaba alegand blushul cremos pentru machiajul buzelor. Confera stralucire, hidratare si rezista la fel de bine ca un ruj.
Nu am incercat sa le folosesc pe pleoape, desi ele sunt compatibile si cu zona sensibila a ochilor.
Concluzia este deja evidenta. Folosesc aceasta paleta si imi place pentru ca este cremoasa, fina, pigmentata si versatila.
Paleta se poate comanda de pe site-ul Adhara.ro si daca folositi codul DanaMakeup15 veti beneficia de o reducere de 15% din valoarea comenzii.

Voi folositi texturi cremoase pentru obraji?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *