Review Orly Shine

Dragilor,

Astazi va vorbesc despre oja Orly in nuanta Shine.

Aceasta oja face parte din Foil Fx Collection alaturi de alte 2 nuante Luxe si Rage. Nuanta Shine este argintiu metalizat cu particule foarte fine de glitter. Finish-ul este metalic.
Eu am aplicat numai in 2 straturi, insa cred ca daca mai aveam putina rabdare si pentru cel de-al treilea strat ar fi aratat de sute de ori mai bine!

Eu am o varianta mini, iar pensula nu este chiar mare motiv pentru care nu se aplica usor… oja nu are o consistenta prea densa si imi place asta pentru ca faciliteaza aplicarea fara sa lase urme inestetice.
La mine capitolul rezistenta nu este deloc forte pentru ca, la fel ca multe oje din colectia mea rezista maxim doua zile fara top coat si maxim patru zile cu top coat-ul Nicole by Opi.

Mai am in colectie alte nuante minunate de oja Orly si le voi dedica cate o postare!
Voi ati incercat ojele Orly? Va plac?

Nu uitati de concursul aniversar!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

6 Comments

  1. Este superba!
    De mult caut o nuanta de acest gen, care sa fie Mirror Shine dar nu am noroc, pana cand am vazut-o pe asta la tine …o iubesc! 🙂

  2. Este foarte frumoasa oja si sa stii ca absolut nici o oja nu tine fara topcoat si daca mai ai si exces de sebum…adio rezistenta…problema asta o am eu si trebuie sa mi se degreseze bine unghia…si pentru rezistenta eu folosesc top won't chip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *