Review Kryolan eyeshadows

Dragilor,

Iubesc fardurile Kryolan, iubesc fardurile Kryolan si mai vreauuuuuu.

Am cumparat din UK pe langa BeautySoClean si cateva farduri pulbere Kryolan nuantele SP561, SP772 si SP664 . Chiar daca initial nu eram o mare fana a fardurilor “libere” i-am dat crezare brandului ( dar mai ales ofertei super tentante ). Abia mai tarziu am descoperit si apreciat versatilitatea acestora… se pot folosi ca farduri, iluminatori, bronzer, blush sau pe buze ( in functie de nuanta sau efectul dorit ).

Brandul Kryolan creaza produse speciale pentru machiajul de teatru, asadar pigmentatia si rezistenta sunt obligatorii. Ei bine dragele mele satin powders nu au facut exceptie.
Toate cele trei farduri sunt pigmentate, eu chiar le numesc pigmenti. Rezista extrem de bine, se aplica usor si sunt “buidabile” adica pot fi extrem de soft, iar prin adaugarea de noi straturi pot deveni extrem de intense.
Folosesc Kryolan si sa fixez fardurile cremoase din paleta Illamasqua; nu schimba textura metalizata a fardurilor Illamasqua, daca le tin departe de pliu rezista toata ziua si de aici recomandarea mea de a le folosi mai ales ca eyelinere… fixate cu satin powder de la Kryolan rezista all day.

Voua va plac produsele Kryolan?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

  1. La fel ca si tine, inainte nu eram fana pigmentilor..Acum mi se par extrordinar de utili!
    Asa cum spui si tu, intrebuintarile sunt multiple. Utila postare. Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *