Review Contouring 101 Face Palette de la Sephora

Despre conturare s-au scris cate-n luna si in stele si sunt sigura ca se vor mai scrie multe.
Astazi adaug si eu o fila in povestea asta cu review-ul la paleta de la Sephora.

Paletele de contur incep sa aiba din ce in ce mai mare succes la marele public, pentru ca ai tot ce iti trebuie intr-un singur produs fara sa fie nevoie sa cumperi mai multi itemi individual. Paleta de la Sephora este prezentata in forma clasica de disc ( Sephora ne incanta cu multe minunatii in aceasta forma ) si contine 3 nuante de pudra pentru contur si alte 2 pentru iluminare.

Cele 3 nuante de contur sunt diferite pentru a se potrivi mai multor tonuri de ten sau chiar tuturor anotimpurilor. Printre ele gasesti nuante mai inchise sau mai deschise.

La iluminator este o pudra cu subton neutru si una cu subton roz.

Eu am testat destul de des aceasta paleta si pot spune ca pudrele au un finnish mat ( cum este obligatoriu la conturare ), sunt foarte matasoase, se blenduiesc cu usurinta si rezista toata ziua.

In cutia pudrei, veti gasi si un ghid de conturare ( eu l-am aruncat )  foarte explicit si cu exemple clare de efecte pe care le puteti obtine: mascarea unei frunti prea late, micsorarea optica a nasului, scoaterea in evidenta a pometilor, etc. In acest ghid va arata si ce nuante din paleta sunt recomandate.

Daca va doriti o conturare naturala, de zi, puteti folosi o cantitate mica de pudra. Daca aveti un eveniment de seara si aveti nevoie de o conturare mai puternica, puteti sa creati intai umbrele si luminile din produse cremoase si apoi sa fixati cu nuantele din Contouring 101 Face Palette.
Pentru conturarea cu produse cremoase, puteti apela tot la o noutate Sephora:

Sa revenim la pudra noastra.
Trebuie sa va precizez ca pudra iluminatoare cu subton roz nu este suficient de pigmentata pentru a o folosi pe post de blush, deci daca va ganditi la asta eu zic sa va reorientati. De asemenea, desi este o pudra de fixare foarte buna, eu nu va recomand sa amestecati toate nuantele si sa o folositi ca atare pentru ca fiind mai multe subtonuri veti obtine un machiaj patat. Poate fi folosita ca pudra de fixare, insa ton pe ton,cum va povesteam mai sus.

Asezarea nuantelor nu stiu daca este cea mai fericita, desi pe mine nu ma deranjeaza. Nuantele sunt puse in spatii destul de mici, sfatul meu este sa folositi pensule mici sau chiar pe cele de blending. Daca nu aveti in dotare, gasiti tot la Sephora pensule, iar calitatea lor este foarte buna. Garantez pentru ele.

Sper ca v-a fost de ajutor parerea mea despre acest produs si il considerati la fel de util, mai ales pentru retusurile de peste zi.

Voi ce preferati pentru conturare?


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *