Review&Swatch Astor Style Lip Lacquer nuanta 230 si 150

In prima mea cutiuta Pick`n`Dazzle am primit nu unul, ci doua rujuri de la Astor din gama Style Lip Lacquer.  Sunt cea mai recenta lansare Astor ( ma rog din Ianuarie ) si se gasesc in varianta lucioasa sau mata cu o gama variata de nuante de la nude, roz sau nuante intense de rosu.
Eu am nuantele 230 ( Live your Own Style ) si 150 ( Gorgeous Style )

Nuanta 230 este un mov burgund, cea mai intensa nuanta din paleta rujurilor mate. Are finnish mat si rezista foarte bine pe buze.
Desi are finnish mat, textura lui este foarte cremoasa, nu usuca buzele datorita uleiurilor de ingrijire din formula, care nu permit pudrelor ce dau finnish mat sa deshidrateze buzele.

Ce imi mai place la acest ruj lichid: nu migreaza! Este foarte important pentru mine sa nu imi pun ruj pe dinti. Arata tare inestetic asa ca apreciez cu atat mai mult calitatea unul ruj lichid daca nu fuge. De obicei fixez cu pudra destul de bine contururile buzelor pentru mai mare siguranta, dar nici din punctul acesta de vedere rujul nu a migrat.

L-am purtat la petrecerea YSL cand au lansat Black Opium si mi-a rezistat peste sase ore, fara retusuri:

Acum sa va povestesc si cate ceva despre nuanta 150, un rosu cald superb. Aceasta este din gama cu finnish shiny, super hidratanta, cremoasa si rezistenta.
Textura este fina, usor densa. Spre deosebire de cele cu finnish mat, aceasta tinde sa migreze putin pe dinti. Pentru a impiedica “migrarea” este bine sa strangi intre buze un servetel pentru a indeparta excesul ce are destinatie sigura dintii tai. Eu urasc trucul acela cu pudra/ servetel / ruj / pudra/ servetel pentru ca arata destul de incarcat, asa ca indepartarea excesului este cel mai laindemana.

Nuanta, in schimb este tare frumoasa, un rosu cald, usor cameleonic. Oricum doar ca este cald da in corai, dar la o lumina mai rece deja se schimba intr-un rosu vibrant, intens fara sa dea in albastru sau alte nuante ciudate.

Puterea de acoperire este foarte buna la ambele formule. Reusesc sa il aplic opac inca de la primul strat, insa pentru machiajele de seara clar aplic macar doua straturi pline.

Voua cum vi se par aceste rujuri lichide Astor? Ati incercat vre-o nuanta? Mi-ar placea sa stiu si parerea voastra despre ele.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *