Repigmentare sparancene by Mirela Niculai

Dragilor,

Dupa cum am spus si pe pagina de Facebook  am mers la Mirela Niculai sa imi repigmentez sprancenele.
O cunosc de ceva timp pe Mirela si am mers cu mare incredere la ea pentru aceasta procedura. Totul s-a petrecut la Salon Sebastyan sub atenta supraveghere a Elenei Copaceanu ( trainer ).

Repigmentarea este o procedura de conservare a tuturor firelor de par din spranceana si se realizeaza cu ajutotul aparatului de repigmentare.
A doua sedinta ( retusul ) este obligatorie deoarece se definitiveaza forma finala a sprancenelor.
Intai sa vedem cum arata sprancenele mele dupa prima sedinta, iar cand merg la retus revin cu aspectul lor final.

Aspectul este unul extrem de natural, se vede clar ca nu dau in alte culori de genul albastru, rosu sau verde.
Mirela a folosit pigmenti organici, a desenat sprancenele ca sa fie in armonie cu trasaturile mele si ma declar incantata!
Acest tip de machiaj ( tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent ) este pentru doamnele care nu au timp sa se machieze, dar si pentru corectii. Cazul meu este clar de ajutare a naturii, care nu mi-a dat suficiente fire in spranceana. De asemenea, daca pensatul incorect a afectat forma sprancenei, iar acum nu mai cresc fire poti apela cu incredere la aceasta procedura.
Mirela lucreaza atat sprancenele cat si alte zone de interes: ochii sau buzele.

Durerea este suportabila, insa intotdeauna se vor folosi si substante de anestezie locala. Eu nu am simtit mare lucru, dar persoanele mai sensibile este posibil sa simta.
Durerea este direct proportionala cu vascularizarea zonei lucrate, asadar sprancenele cele mai nedureroase apoi ochii si buzele. Sa nu neglijam si frica; pe mine m-a durut de frica 🙂

Pretul este unul foarte decent, aproximativ 400 Ron si tatuajul va dura pana la un an sau chiar mai mult. Eu zic ca este un cadou minunat de Craciun pentru sufletul tau.

Cum alegi corect specialistul? Simplu! Cauti referinte despre el, ii analizezi munca si mai ales trebuie sa fii atent la pasii pe care ii face. In primul rand sa iti explice in ce consta procedura, sa iti spuna ce tip de pigmenti foloseste, sprancenele trebuiesc desenate inainte si TU sa accepti forma lor. Comunicarea este cheia succesului!
De ce am ales-o eu pe Mirela? Pentru ca este un talentat make-up artist, este o tipa perfectionista si obtine perfectul ( sprancenelor mele ), mi-a explicat ce este repigmentarea, am stabilit impreuna forma finala a sprancenelor, foloseste pigmenti organici de cea mai buna calitate… o recomand cu drag!

PS: initial am vrut sa denumesc acest articol: “Beautyful eyes with very naspa sprancene” 🙂

Voi ati apela la repigmentare? Pentru ce zona?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

10 Comments

  1. Eu am facut o repigmentare de sprancene acum doi ani – aveam niste goluri ce nu se mai umpleau. Sunt de acord ca, daca sunt facute cum trebuie arata impecabil si nu se vede nimic. Din pacate acum trebuie sa refac… Ideea e ca nu e forever! Cam la 2 ani trebuie relutata procedura. Dar e Ok! Nici eu n-am simtit mare lucru.

    • Liliana sa stii ca este foarte bine sa le refaci. Tin minte ca Mirela, cand a organizat evenimentul despre frumusete ne-a explicat ca odata cu inaintarea in varsta se schimba conturul fetei si implicit forma fetei asa ca si forma sprancenelor trebuie adaptata.

  2. si eu va pot face o recomandare, la Larisa Tanase gasiti calitate, preturi mici si fericire, eu mi-am micropigmentat sprancenele in urma unui naccident care mi-a ras o spranceana intreaga..si acum arata super..si nu se ocupa doar de salon, are si o academie de cursuri de micropigmentare ”ACADEMIA SIMETRIC” ..eu garantez pt ea pt ca mi-a schimbat viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *