Pudra 3D Artistry Pacific Lights, review

Vara este nebunie curata cu pudrele bronzante ( articol savuros aici ) sau iluminatoare. M-am bucurat foarte mult cand am primit pudra 3D Artistry de la Amway si iti explic, pe larg exact de ce.

iluminator dupe shimmer brick

Daca ma urmaresti de mai mult timp, deja stii cu certitudine ca ador produsele multi-functionale, iar pudra 3D Artistry din colectia Pacific Lights este un astfel de produs. Cuprinde cinci nuante estivale, o combinatie luminoasa, luxoasa, de bronz, roz si tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau impreuna.

Am facut cateva swatch-uri, insa aparatul meu nu reda frumusetea reala a acestor nuante. Cu toate astea, puteti vedea cat sunt de pigmentate, cremoase si matasoase.

swatch pudra 3D Artistry

 

swatch pudra 3D Artistry

Ca sa nu ne mai lungim cu vorba, pudra 3D Artistry poate fi folosita ca pudra de finisare, iluminator, blush sau fard de pleoape. Totul tine de tine si de efectul dorit. Cum este ca toata trusa ta de machiaj in vacanta sa fie aceasta pudra? Eliberator as spune eu.

pudra 3D Artistry

Pentru tenul meu gras nu am folosit-o si nici nu cred ca o voi folosi ca pudra de finisare ( articol util aici ), pe toata fata. O poti folosi ca atare daca iti doresti un efect shimmery, glowy, dewy.

Poti folosi pudra 3D Artistry ca blush sau bronzer. Alege nuantele dorite dintre cele rozalii sau aurii, apoi aplica pe ten.

Cel mai mult, imi place sa o folosesc ca iluminator. Aplic atat in coltul intern al ochiului, sub spranceana cat si deasupra blush-ului, pe inaltul pometelui.

Textura fina si aderenta a pudrei, imi permite sa o folosesc si ca fard de pleoape. Pot considera ca am o paleta cu 5+1 nuante pe care sa le combin cum vreau eu. Recunosc ca auriul cel mai deschis este si cel mai folosit dintre toate. Imi place si bejul rozaliu pentru pleoapa mobila ca sa am luminozitate si prospetime.

dupe bobbi brown shimmer brick

Acestea fiind spune, eu zic ca isi merita banutii aceasta pudra. In bagajul meu de vacanta voi pune aceasta pudra 3D, mascara, glossul  si poate un BB cream. Tu ce iti pui in trusa?

Produsele Artistry pot fi cumparate exclusiv de la intreprinzatorii Amway din tara, iar pentru detalii puteti analiza si site-ul www.amway.ro/

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *