Planuri pentru 2017, anul cocosului

Tare greu m-am urnit sa scriu si eu o prima postare in 2017, an ce deja bifeaza o luna de cand a intrat in vietile noastre. Nu sunt genul sa imi fac planuri pe termen lung, insa incerc sa schimb macazul si imi place asa. Anul asta mi-am stabilit cateva directii si sper sa reusesc sa ma tin de ele. Facem un bilant la sfarsitul anului sa vedem ce voi fi reusit sa realizez si cat am parcurs din drumul initial.

planuri trainer dana stancu

Una dintre directii se refera la cursurile de specializare pe care vreau sa le urmez. Am inceput cu un curs de extensii de gene undeva spre sfarsitul anului trecut, am continuat cu un curs de personal Branding si mai urmeaza multe altele. Aceste este numai inceputul.

cursuri extensii de gene

Ca make-up artist ma perfectionez in fiecare zi, cu fiecare machiaj. Faptul ca acum fac parte din echipa de make-up Roxana Dumitru este o experienta valoroasa pentru mine. Cand ma gandesc ca in urma cu 8, poate chiar 9 ani i-am trimis un mail in care spuneam ca imi doresc sa ii fiu asistenta, sa invat machiaj de la ea, iata ca acum se intampla. Universul a asteptat momentul oportun pentru asta si imi intaresc credinta ca lucrurile se vor inatmpla la momentul potrivit. Sper sa nu ma mai cramponez, asa mi-am propus…. Nu o sa ma mai cramponez de lucrurile care nu se intampla atunci cand imi doresc eu, voi astepta cu drag momentul ACELA.

Machiaj profesional si extensii gene

Daca pana acum cateva luni serviciile pe care le ofeream clientelor mele erau destul de putine ( machiaj, consultanta, ingrijire ) acum am diversificat paleta si plusez cu: stilizare sprancene, vopsit sprancene sau extensii de gene. Toate aceste servicii le voi realiza exclusiv la salon. Va puteti programa telefonic sau e-mail: bydanamakeup@gmail.com

Anul a inceput in forta, ma bucur pentru asta. Am o agenda care sa imi aminteasca in fiecare zi ca am ales corect. Mesajul de pe coperta este graitor, multumesc Herbalife, si vad ca deja incepe sa se umple. Am deschis oficial agenda, au inceput programarile pentru 2017. Va anunt de pe acum ca pe data de 03.06 nu mai am nici un loc liber ( poate undeva pe seara, tarziu ), apropos de planuri 😉

Vreau ca in continuare sa ma bucur de energia cursantelor mele. Imi doresc sa fiu trainer si sa impartasesc cu voi, cursantele mele dragi, toate secretele machiajului.

curs machiaj cu Dana Stancu

Stiu sigur ca as mai fi scris cate ceva aici, dar mi-am pierdut ideile.

Tu ce planuri ai pentru acest an?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *