Paleta de farduri Artistry Pacific Lights de la Amway, review

Peleta de farduri Artistry Pacific Lights este vedeta verii, fara indoiala. Colectia Artistry Pacific Lights este in editie limitata pentru vara 2016 si nuantele inspirate de rasaritul de soare.

paleta editie limitata Artistry Pacific Lights

Vei regasi o nuanta fina de galben, care nu este atat de galben ci mai de graba un iluminator cu subton galben. Oricum e wow!

O nuanta de verde inspirat din culorile oceanului. Este o nuanta foarte frumoasa. Movul este si el vibrant cu puternice irizatii mov-albastrui.

Nuanta 4 este o nuanta dual-chrome de maro cu reflexe verzi, turquoise.

Imi place foarte mult aceasta paleta de farduri Artistry Pacific Lights si pentru ca are nuante vii, pigmentatia lor este excelenta. Le pot compara cu pigmentii puri de la brandurile PRO de machiaj.

Nuanta 4 seamana izbitor cu pigmentul Chesnut de la Numeric Proof ( review, photo swatches aici ) sau cu Bluebrown de la MAC. Super, nu?

swatch paleta pacific lights

Poti sa creezi foarte multe look-uri cu aceasta paleta, poti ramane la machiaje simple combinand doua nuante sau aplicand fardurile peste diferite baze. Aici ma refer la o baza neagra, una alba sau ton-sur-ton. Depinde ce te inspira sau ce folosesti tu de obicei.

Te mai poti inspira din cele doua look-uri ale Teresei Palmer, imaginea Amway. S-au folosit exclusiv nuantele din aceasta paleta de farduri Artistry Pacific Lights.

machiaj intens de zi machiaj colorat de zi

 

Look-ul propus de mine cred ca il stii deja, dar iti mai las o fotografie ca teaser pentru urmatorul tutorial.

Eu ti-am mai povestit despre o alta paleta de farduri Artistry, aici. Si paleta din colectia aceasta are aceasi formula fina si cremoasa. Testul rezistentei l-a trecut cu brio. M-am machiat dimineata pe la 7 si m-am demachiat dupa 14 ore cred. Iti marturisesc sincer ca arata aproape ca in clipa cand m-am machiat. Fardurile au o rezistenta indelungata, un aspect impecabil, iar culorile isi pastreaza intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei.

farduri Artistry Pacific Lights

Un alt aspect care imi place: fardurile pot fi folosite si de purtatoarele de lentile de contact. Deci pot merge la sigur  deoarece nu contin parfum si sunt testate alergologic. Sunt adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Produsele Artistry pot fi cumparate exclusiv de la intreprinzatorii Amway din tara, iar pentru detalii puteti analiza si site-ul www.amway.ro/

Cum vi se pare aceasta paleta Artistry?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *