Oriflame 5-in-1 Wonder Lash Mascara, review

Ma bucur tare mult ca se apropie week-endul, din nou. Este moment de respiro pentru toata lumea. Oficial, peste cateva ore va incepe si, cum v-am obisnuit, urmeaza o propunere rimelata. Astazi despre o mascara Oriflame.

De cateva ori m-ati mustrat, ca va prezint numai produse scumpe. Iata ca mascara de astazi este si ieftina si buna. 5-in-1 Wonder Lash Mascara imi confirma toate asteptarile pe care le pot avea de la un produs din gama The One. Sunt indragostita de aceasta gama de la Oriflame.

La o mascara, periuta este 90% din succes. Periuta lui 5-in-1 Wonder Lash Mascara este din silicon, are perii mici, de diferite marimi ceea ce permite alungirea fiecarei gene in parte, indiferent de cat de mica sau ascunsa este aceasta.

Formula este destul de subtire, cat sa nu incarce excesiv genele, dar si rezistenta. Eu nu am formula waterproof, dar nici nu simt nevoia pentru ca varianta normala face treaba excelenta la capitolul rezistenta. Nici nu curge, nu se crapa si nici nu lasa “bobite” pe obraz.

Produsele Oriflame pot fi comandate fie online, fie de la reprezentanti. iar aceasta mascara costa in jur de 20 Ron functie de oferta.

Good deal, spun eu!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

12 Comments

 1. Intr-adevar simteam nevoia unui rimel accesibil 🙂
  Multumesc! Genul acesta de peri auta il caut demult la rimel si nu am gasit vreunul care sa-mi placa. Probabil ii voi da o sansa 🙂 (dupa Atelier :)) )
  Te pupiicc

 2. Imi place la nebunie!!! Sunt la a doua, nici prin cap nu mi-a trecut sa caut altceva cand s-a terminat cea dintai folosita… Ba chiar mi-am zis: eu nu stau fara mascara asta!
  Puuup, Dana!
  Ilda
  Lavender thoughts

 3. Nu am incercat aceasta mascara, dar de fapt…nu am incercat nimic din colectia The One de la Oriflame. Tin minte ca in liceu, erau cateva produse care imi placeau mult de la ei.
  Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *