Oje metallic matt de la Pupa, review

Nici nu am terminat bine de testat colectia de toamna, ca cei de la Pupa au si venit cu alte noutati. Printre ele si noile oje Metallic Matt, o colectie in editie limitata care m-a surprins tare placut, motiv pentru care scriu atat de repede despre ea.

 

Poate te intrebai ce este cu mine de nu mai postez manichiuri, dar iata ca in sfarsit revin cu ceva postari despre unghii. Pana acum am avut oja semipermanenta si nu mai scapam de unghiile pilite excesiv, mate si nasoale.
Astazi iti povestesc despre ojele Pupa, oje care m-au surprins. Initial nu mi-am imaginat cum este efectul asta metalic mat. Pai e mat sau metalic? Este destul din amandoua 😊.

Desi prima data cand o aplic pare o oja metalica normala, dar pe masura ce se usuca se si matifiaza. Acest aspect imi place foarte mult la aceasta noua colectie de oje.

colectia-metallic-matte

swatch-uri oficiale Pupa

Intreaga colectie are 12 nuante minunate pe numele lor de scena ( vi le prezint pe cele care nu sunt in colectia mea): 002 Lady Lilac, 003 Chic Burgundy, 005 Forever Plum, 006 Perfect Purple, 007 Matt Gold, 009 Deep Cobalt, 010 Pale Grey si 011 Urban Blue

Cele patru Oje metallic matt pe care eu le detin sunt 001 Nude Allure ( nu am reusit sa o fac perfect opaca ), 004 Vintage Rose ( este mai mult roz decat rosie cum ma asteptam eu ), 008 Perfect Green ( chiar este un verde perfect, swatch-ul oficial nu ii face dreptate ),  si 012 Fancy Black ( un gri frumos cu un joc de lumini tare interesant )

Oje metallic matt

swatch-uri oficiale Pupa

Sticlutele mici, asa cum sunt toate lacurile Pupa, ascund textura proaspata a lacurilor. Pensula lata faciliteaza aplicarea ojei pe unghie, chiar daca nu esti un “meserias” in asta. I’m not si tot obtin un efect misto.
Intr-un strat gros poate deveni opaca, fara a fi nevoie de un al doilea strat. Eu prefer doua straturi din motive de intensitate a culorii si pentru a corecta greselile de aplicare de la primul strat.

Despre rezistenta acestor oje metallic matt nu ma pot pronunta prea exact, pentru ca in mod obisnuit mie imi rezista cateva zile ( 2 maxim 3 ), dar este normal in conditiile mele particulare. Cand imi aplica Gabi de la salon Le Boudoir, oja imi rezista pana la 5 zile fara baza sau top coat.

Imi doresc sa mai imi cumpar nuanta 005 so 011. Mi se par senzationale. Tu ce ai alege din cele 12 nuante?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *