Noul Amway Business Center, mai modern, mai accesibil

In urma cu aproape o luna, in data de 11 Mai, s-a deschis noul Amway Business Center. Este pe Calea Victoriei, nr 145, foarte aproape de metroul Piata Victoriei maxim 5 minute de mers pe jos.

A fost o #ziAmway cum imi place mie sa spun, cam cum a fost si anul trecut pe vremea asta ( articolul trecut aici )

Dimineata am fost prezenta la deschiderea oficiala pentru presa, iar seara am machiat invitatii celor mai activi intreprinzatori Amway.

machiaj amway

 

dana stancu Mua

La deschiderea oficiala Ioana Enache, General Manager Amway Romania, Bulgaria și Grecia declara “Deschiderea acestui nou si modern Amway Business Center este o expresie a dezvoltarii companiei noastre in Romania. In acest moment avem o pozitionare si o conexiune foarte puternica vizavi de intreaga noastra comunitate de parteneri Amway, devenind fireasca dezvoltarea acestui proiect inovativ. Prin amplasarea sa, cat si prin design, noul Amway Business Center ofera o experienta completa pentru toti cei care il viziteaza sau decid sa foloseasca resursele pe care le pune la dispozitie”

Totul arata foarte frumos, magazinul este foarte bine compartimentat. Ma bucur mult ca segmentul de beauty este frumos asezat pe un display mare, luminos si cu toate produsele la testat.

amway business center

Ingloband tehnologiile de ultima ora cu design-ul inovator, noua locatie Amway ofera produse premium potrivite pentru consumatorii exigenti din zilele noastre si joaca astfel un rol important in transmiterea imaginii Amway drept sustinator real al persoanelor cu spirit antreprenorial aplicat.

Noul Amway Business Center vine in intampinarea partenerilor de business Amway, fiind gandit ca un spatiu multifunctional, ce ofera oportunitati multiple de dezvoltare a afacerii. Amway Business Center din Calea Victoriei propune un concept modern, functionand atat ca centru de training, consultanta si informare, cat si ca spatiudedicat intalnirilorde afaceri si punct de vanzare.

Cel mai important aspect, ma chinui de la inceputul articolului sa il spun, in noua locatie toate produsele Amway pot fi cumparate de oricine isi doreste. Daca totusi cunosti un intreprinzator, sfatul meu este sa te bucuri de locatie, de consultanta, de produse si sa ii oferi sansa sa ti le aduca pe comanda.

parfumuri amway

Vei gasi in magazin, situat la parterul cladirii, absolut toate produsele Amway, suplimentele alimentare, accesoriile sau cele mai recente game lansate: gama de ingrijire essential sau noile produse G&H ( curand detalii si impresii )

Pentru inspiratie, gasiti multe review-uri pe blog si look-uri realizate cu produsele Artistry:

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *