Noile masti faciale de la Pupa Milano

In urma cu cativa ani am postat pe canalul meu de YouTube o serie de videoclipuri despre ingriijiea fetei. Nu stiu de ce m-am oprit si nu am cuprins si capitolul acesta de masti faciale, insa cred ca este un semn sa reiau seria despre care vorbesc 🙂

FACTORUL K BEAUTY, adica inspiratia din Coreea, despre ritualurile  de frumusețe de acolo, a inspirat crearea noii game de măști faciale Pupa dedicată rutinei zilnice de înfrumusețare.
Ce sunt aceste masti faciale? Sunt concentrate de înfrumusețare recomandate sa fie utilizate de două ori pe săptămână sau în caz de necesitate, pentru o piele perfectă în orice moment.

Eu am primit din partea celor de la Pupa Milano noile masti si as vrea sa vi le prezint pe fiecare , astfel incat sa iti alegi exact ce iti trebuie in functie de necesitatile tenului tau.

masca revitalizanta

Preț recomandat: 33 lei

Incep cu EXFOLIATING & REVITALISING MASK. Aceasta masca faciala are textura de gel care efectuează un micro-peeling eficient, dar delicat. Extractul de Lămâie, bogat în AHA și vitamine, din formula sa, în combinație cu acțiunea mecanică a microgranulelor de fructe, desfășoară o acțiune exfoliantă și revitalizantă.

FORMULA AHA – ALFA – HIDROXIACIZI pentru un micro-peeling eficient EXTRACTUL DE LĂMÂIE bogat în Vitamina C pentru o acțiune revitalizantă a pielii, MICROGRANULE DE FRUCTE pentru o exfoliere mecanică delicată.

BEAUTY TIPS 1. Aplicaț i un strat subț ire pe pielea curată. 2. Lăsaț i să acț ioneze 5 minute. 3. Clătiț i cu apă efectuând mișcări circulare.
Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână

masca energizanta

Preț recomandat: 33 lei

EXFOLIATING & ENERGISING MASK cu extract de Portocală, bogat în vitamine, și AHA din formulă, în combinație cu acțiunea mecanică a microgranulelor de fructe, desfășoară o acțiune exfoliantă și energizantă.
Extractul de portocala bogat în Vitaminele A și B1 are o acțiune energizantă asupra pielii, iar formula  Aha – Alfa – Hidroxiacizi si microgranulele de fructe realizeaza exfolierea blanda a pielii.

BEAUTY TIPS 1. Aplicaț i un strat subț ire pe pielea curată. 2. Lăsaț i să acț ioneze 5 minute. 3. Clătiț i cu apă efectuând mișcări circulare.
Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână

purificare ten

Preț recomandat pentru public: 33 lei

PURIFYING & SMOOTHING MASK pentru un efect neted și catifelat. Argila Roz din formula sa ajută la eliminarea în mod natural a impurităților de pe suprafaț a pielii, datorită proprietăților sale purifiante și reechilibrante.

Floarea de cires din compozitie este pentru actiunea ei hidratantă, calmantă, antioxidantă. Aceasta masca este recomandata pentru tenul sensibil.
Aceasta masca trebuie lasata sa actioneze 5/10 minute până când masca se usucă si abia apoi trebuie clatita cu apa.

purificare ten gras

 

Preț recomandat pentru public: 33 lei

PURIFYING & MATTIFYING MASK este ideală pentru tenul mixt și cu impurități, cu dubla acțiune: purifiantă și matifiantă. Datorită prețioaselor proprietăți astringente și purifiante ale Argilei Verzi din formula sa, ajută la eliminarea în mod natural a impurităților de pe suprafaț a pielii și la absoarbția excesului de sebum. Exact ce imi trebuie si mie. In plus mai are si ceai verde in compozitie petru actiunea lui tonifiantă, lupta impotriva radicalilor liberi si restituie echilibrul pielii.
ten sanatos si luminos

Preț recomandat pentru public: 33 lei

Sigur din poza deja te-ai prins ca PEEL-OFF BRIGHTENING MASK este o masca cu efect iluminant pentru un aspect tânăr și radios. Datorită acțiunii Aurului Coloidal la nivelul celulelor, sporit de Activul Iluminator vei obtine o luminozitate sublimă a feței si o culoare uniformă.
Fiind o formula peel-off va trebui sa o lasi să acționeze 15/20 minute până când masca se usucă si formeaza o pelicula. Îndeparteaza  masca trăgând delicat de pelicula care s-a format si elimina eventualele reziduuri cu apă.
masca neagra purifianta

Preț recomandat pentru public: 33 lei

PEEL-OFF PORE PERFECTING MASK sau prima mea masca neagra are efect purifiant si, evident ca acționează eficient împotriva impurităților. Cărbunele de Bambus din formula sa, ajută la eliminarea punctelor negre și la eliberarea porilor și absoarbe sebumul în exces. Vitamina E pentru acțiunea eficientă antioxidantă pe care o are.

Cam acestea sunt noile masti faciale de la Pupa. Tu ai in ritualul de ingrijire si masti faciale? Pe care le preferi? Lasa-mi raspunsul tau in comentarii.

masti faciale

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

17 Comments

  1. Pare superbe aceste măști! Nu știam că sunt așa multe modele. O să le cercetez în magazin, îmi place mult să merg la Pupa! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *