Nails Inc Christmas Collection

De curand, acest brand de nail-art a intrat si in viata mea. Nu stiu de ce am asteptat atat de mult sa testez o oja NailsInc, dar nu regret nici o secunda.

Pentru Craciunul Cosmic de la Sephora, Nails Inc vine cu propuneri interesante. V-am arat kitul de toamna si acele nuante pot fi purtate, cu usurinta si in sezonul de Sarbatori, insa hai sa vedem kiturile special pregatite pentru aceasta perioada.Festive Health Kick Kit Euro este un kit special conceput ca sa fie daruit. Kitul contine produse best-seller ale Nails Inc: Nailkale Superfood Base Coat ( full size ), Nailkale Victoria ( mini size – lac de culoarea vinului ), Nailkale Nailbright Knightbridge Mews ( mini size – copper tint ), Nailkale Windsor Mews ( mini size – un lilachiu deschis ) si un mini size al top coatului de uscare rapida
45 Second Top Coat.Festive Cracker a fost special creat sa arate ca o tableta cu bomboane, ce ascunde trei nuante festive de mini-size-uri Nails Inc. 

Nuantele Craciunului 2015 sunt York Row (  red and gold glitter top coat ), Buckingham Terrace (deep red nail polish ) si St Johns Avenue ( nude pink nail polish ) 

Cum vi se par propunerile noastre?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *