Melkior Matte Stain #Adorable, review

In vara Melkior a lansat primul lor ruj lichid mat iar saptamana trecuta au lansat noi nuante. Din aceasta noua colectie Melkior Matte Stain eu am nuanta Adorable.

Nu stiu de ce, dar eu iubesc rujurile mate. In colectia Melkior Matte Stain mai gasesti nuantele: GENTLE, (ref. 12706) SERENE (ref. 12707), WILD (ref. 12708),  CRAZY (ref. 12710), TABOO (ref. 12711) si muninatul  meu  ADORABLE (ref. 12709).

Melkior Matte Stain

 

Prima data cand am primit acest nou ruj, am incercat nuanta intai pe mana. A stat acolo toata ziua in conditi de Cenusareasa ( da, ai mai auzit asta de la mine ), am spalat vaele, am spalat copii si abia spre sfarsitul serii am reusit sa indepartez rujul cu ajutorul unui demachiant bifazic.

swatch ruj lichid mat

Textura lui Melkior Matte Stain #Adorable este cremoasa, mata si foarte pigmentata. Am obtinut un efect opac inca de la prima aplicare, dar recunosc ca am mai insistat pe ici pe colo ca sa corectez micile tremuraturi de pensula :)). Am spus si pe Instagram, revin si aici ca il vei simti usor uscat la aplicare, dar senzatia dispare imediat ce rujul se usuca complet. Chiar si asa, aceste rujuri nu usuca buzele desi pentru o aplicare “ca la carte” iti recomand sa ai buzele bine exfoliate si hidratate.

melkior matte stain adorable

Aplicatorul este foarte precis, cum spuneam mai sus, te va ajuta sa nu depasesti conturul. Stratul subtire aplicat, fie cu aplicatorul cu care este prevazut rujul, fie cu o pensula speciala,  va asigura rezistenta de lunga durata.

Hai sa iti spun si cateva cuvinte despre nuanta. Adorable, nuata de Matte Stain pe care eu o am este un rosu intens cu subton neutru spre cald. De ce spun asta? Nu este suficient de cald cat sa dea in portocaliu, are usor efect de albire a dintilor ( caracteristca specifica a rujurilor cu subton rece ) si vad nuanta asta potrivita si unei femei cu piele ceva mai alba sau cu subton rece. Despre tonurile si subtonurile pielii eu am scris un articol aici.

ruj rosu rezistent

E clar, imi place acest ruj. Imi place nuanta, textura si rezistenta lui pe buze. Tu l-ai incercat?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *