Mascara perfecta in noua colectie de la Revlon

In fiecare vineri suntem in cautarea acelei mascara perfecta, dar fiecare ne dorin altceva de la o mascara. Eu va prezint in #vinerearimelata acele mascara pe care le testez si imi plac intr-un fel sau altul.

Cei de la Revlon s-au gandit sa ne crute de tot efortul si au creat o colectie de mascara ce ofera focus pe un anumit efect, asa ca merg si eu pe mascara perfecta all in one!

 

mascara perfecta

Revlon a creat 5 NOI mascara cu modele de aplicator unice, pentru a satisface nevoia de: Volum, Alungire, Definire si Volum & Alungire. In plus, intrucat studiile au aratat ca femeile adesea folosesc mai multe tipuri de mascara pentru a satisface o gama mai larga de nevoi, Revlon a creat si NOUA Ultimate All-in-One™ Mascara. In calitate de “Sfant Graal” al mascaralelor, All-in-One satisface toate cele cinci beneficii respectiv: Volum, Alungire, Definire, Curbare si Culoare Intensa, totul intr-un singur produs.

Fie ca doresti un singur beneficiu sau le vrei pe toate la un loc, noua colectie de mascara de la Revlon are produsul perfect pentru tine.

MASCARA PERFECT ALL IN ONE REVLON

NOU MASCARA REVLON ULTIMATE ALL-IN-ONE™

Cea mai potrivita mascara pentru toate cele 5 beneficii pentru gene! Noua formula asigura toate cele 5 beneficii pe care oricine le poate dori de la mascara: Volum, Alungire, Definire, Curbare, Culoare intensa.
Inovatia acestei mascara este noul aplicator Revlon Power Mini Brush™. Partea centrala a varfului aplicatorului este special proiectata goala, pentru a lasa loc produsului sa se acumuleze in acel spatiu; in acest fel, nu trebuie sa scufunzi aplicatorul in recipient de mai multe ori, intrucat exista deja in acel spatiu suficient produs pentru o aplicare.

Deci mascara perfecta pentru orice dorinta.

MASCARA PERFECT REVLON SUPER LENGHT
NOU MASCARA REVLON SUPER LENGTH™
Mascara perfecta pentru gene lungi, pline!

Formula lucioasa aluneca usor si adera imediat la gene, conferindu-le alungire.
Noul aplicator Revlon Lash Stretch Brush™ acopera chiar si cele mai mici gene, pentru a le conferi lungime, varful alungit asigura acoperirea celor mai mici gene, in timp ce perisorii lungi de pe laterale asigura alungire si volum

Aceasta mascara este disponibila in nuanta Blackest Black (Waterproof si Non-waterproof)

NOU MASCARA REVLON ULTRA VOLUME™ ( capacul roz )
Pentru gene foarte bogate, cu ultra-volum! Are o formula care ingrijeste genele, nu le lipeste si asigura un volum intens. Noul aplicator Revlon Lash Plumping Brush™ trece printre gene asigurand volum fiecareia in parte, fara a le lipi.

Periuta prevazuta cu santuri triple din aplicator retin suficienta formula pentru volum maxim, iar perisorii combinati, scurti & lungi, piaptana genele si le separa, pentru a nu aparea acumulari de tus.

Aceasta mascara este disponibila atat in varianta normala cat si Waterproof.

MASCARA PERFECT COLECTION
NOU MASCARA REVLON VOLUME+LENGTH MAGNIFIED™ ( capacul albastru )
Pentru mega-volum si alungire – atractie de la distanta!

Noul aplicator Revlon Magnifying Lash Brush™ ajuta sa primesti acele gene superbe, lungi si pline. Peria unica, patratoasa a fost creata pentru a ajuta formula sa adere puternic la gene, pentru volum si alungire intense, iar formula cu fibre negru-stralucitor asigura extra-volumul si alungirea pe care ti le doresti

Si aceasta formula este disponibila in nuanta Blackest Black (Waterproof si Non-waterproof)

MASCARA PERFECT DEFINIRE

NOU MASCARA REVLON DRAMATIC DEFINITION™
Mascara perfecta pentru gene indraznete, care vrajesc!

 

Are o formula matasoasa, flexibila ce acopera si separa foarte bine genele, iar noul aplicator Revlon Lash Separator Brush™ desavarseste efectul maxim de definire dramatica, indrazneata
Periuta prevazuta cy perisori inseriati definesc si separa fiecare dintre gene fie ca alegi varianta Waterproof sau Non-waterproof.

Asadar, va fac cunosctinta cu prima colectie exclusiva de mascara ( eu nu am mai vazut / auzit pana acum ) de la Revlon.

Cum vi se pare? Pe care l-ati alege? Eu pe All-in-one datoarita periutei. Sunt curioasa de efect.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *