MustaeV Maxi Volume Mascara, review

Stiu ca esti curioasa despre noua mascara MustaeV pe care o voi prezenta astazi la rubricuta #vinerearimelata. Ma bucur foarte tare si imi pare rau ca ma repet, insa o consider foarte, foarte misto.

Eu, ca si tine, caut la o mascara sa ofere totul din punct de vedere alungire, volum si sa nu incarce genele. Daca face si cafeaua atunci este super. De fapt, asta este unul dintre putinele ei dezavantaje… nu stie sa faca cafea. Ce poate face Mascara MustaeV Maxi Volume este ca iti poate aduce un partener vrajit de genele tale lungi si voluminoase cu o cafea aburinda. Asta da!

mascara mustaev maxi volume

Lasand gluma, stii ca este deja week-end, am onoarea sa iti vorbesc despre prima mascara MustaeV pe care o incerc. Mascara este acel item de machiaj care nu lipseste din portfardul unei femei. Consider ca si cand nu aplici fond de ten sau un machiaj elaborat, un strat generos de mascara iti va mari ochiul si va lumina privirea. Evident ca in zilele cand esti ceva mai obosita ( tips & tricks ), mascara iti poate fi un aliat de neegalat.

Inca de la inceput pot sa va spun ca arata foarte profi. Ambalajul negru, mat, aderent ma duce cu gandul la stabilitate. Atentia la detalii a celor de la MustaeV imi confirma ca pentru un plus de valoare, trebuie sa inspiri ceva si sa “te bati” cu cei mari.

mascara mustaev brush

Am spus mereu si continui sa sustin, pentru succesul unei mascara trebuie sa ai grija la periuta. Ei bine, periuta pentru aceasta mascara MustaeV Maxi Volum este mica, de detaliu. Are perii curbati si de dimensuni diferite pentru a cuprinde si alungi fiecare geana, oricat de mica.

Formula este usor lichida ( sau putin mai lichida in comparatie cu alte mascara ), insa asta faciliteaza aplicarea si ajuta ca efectul final al genelor sa nu fie incarcat. Eu aplic un singur strat generos, ca intotdeauna, insa nici in doua straturi efectul nu este incarcat.

mascara mustaev demo

Formula este foarte rezistenta, nu curge si se va curata destul de repede cu demachiant. Pastreaza alungirea si curbarea toata ziua, exact cum fac acele mascara waterproof.

mascara mustaev maxi volume

Nu prea ii gasesc minusuri. Poate doar ca nu se gaseste intr-un magazin fizic, insa poate fi comandat online de pe site-ul MustaeV.

Va spun sincer ca aceasta mascara MustaeV merita fiecare banut. Voi ce credeti?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *