Mascara Diorshow Iconic Extreme , review

Mascara Diorshow Iconic Extreme este cel mai vandut produs Diorshow si face obiectul de studiu pentru rubrica #vinerearimelata de astazi.

 

DIORSHOW ICONIC EXTREME MASCARA

 

Dior inseamna couture, eleganta, calitate si exclusivitate. Spun asta pentru ca eu detin doar aceasta mascara de la ei, sunt indragostita iremediabil de el si ma mandresc cu genele mele atinse de Diorshow Iconic Extreme Mascara.

mascara diorshow

 

Aceasta varianta este pe placul meu, chiar daca ma mai roade curiozitatea sa incerc si Diorshow Overcurl sau Diorshow buildabile volume. Toate aceste rimeluri fac parte din seria Diorshow si apreciez tare mult ca se imbogateste frecvent cu noi produse. Ca orice produs high-end care se respecta, aceasta mascara Diorshow are si ingrediente de ” ingrijire” nu exclusiv rol cosmetic.

 

mascara diorshow brush

 

Imi place ca vine intr-un ambalaj argintiu, pretios si demn de un produs Dior. Peria este din silicon, perii lunguti si densi ce va permite aplicarea precisa strat cu strat, geana cu geana.  Efectul este extrem, alungeste si defineste genele oferind un volum spectaculos exact ca si cum ar fi aplicta de un makeup artist.

 

mascara diorshow brush

 

Mi se pare foarte interesant ca periuta lui Diorshow Iconic Extreme este inspirata de tehnica de croitorie de taiere  a tesaturii pe diagonala pentru a crea curbare maxima. Perii moi din silicon asezati in spirala in jurul tijei pentru a ridica , ondula si separa fiecare geana.

 

mascara diorshow

 

In obtinerea efectelor promise, pe Diorshow il ajuta si textura cremoasa a tusului ce nu imi irita ochii, nu se usuca repede in recipient si rezista foarte bine pe gene. Nu am formula waterproof ( desi exista si aceasta varianta ), dar imi rezista fara sa curga  pana la demachiere.

 

DIORSHOW ICONIC EXTREME MASCARA (7)

 

Sunt egoista, mascara Diorshow Iconic Extreme l-am pastrat exclusiv pentru mine. Il folosesc oricand vreau sa am gene spectaculoase, de podium. Dior se inspiră mereu in linia de machiaj din backstage-urile prezentarilor de moda, cum altfel?

Imi place mult aceasta mascara si consider ca orice femeie merita un rasfat din cand in cand. Diaorshow Iconic Extreme este rasfatul genelor mele.

Voi cu ce va rasfatati genele?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *