Marithe sau rochia de mireasa 5-in-1

Observ, tot mai des, ca miresele din ziua de azi prefera rochii de mireasa scurte sau se schimba in altceva pe la miezul noptii. Asta este intotdeauna si un punct de reper in machiajul pe care il realizez miresei
Cei de la Marithe au tinut cont de acest aspect si iata ca lanseaza revolutia 5 in 1 – conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde!


Pentru nunta meriti ce este mai bun, iar cei de la Marithe vor sa iti ofere serviciile lor de calitate pentru a diminua stresul nuntii tale, asa ca poti avea ABSOLUT TOT – o rochie ampla de printesa, maneci, bretele, fusta scurta, fusta balerina, rochie sirena, culoare, funda, panglici, sclipici, si simplu si complicat si amplu si elegant. Totul intro rochie unica special adaptata nevoilor si preferintelor tale.

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Daca esti mireasa anul acesta si ti-am starnit curiozitatea, atunci trebuie sa vii in week-end-ul 25-28 iunie 2015 la cel mai asteptat eveniment al verii– lansarea noilor modele 5 in 1 by Marithe! De acum inainte rochia de mireasa clasica va ramane istorie, pentru ca tu vei purta o rochie din colectia Metamorphosis by Marithe.
Evenimentul, promovat de Ideal Mariaj, aduce in prim plan cea mai inovatoare idee din domeniu – rochia de mireasa ce poate fi refolosita si tranformata!

Marithe iti propune deja clasica rochie 5 in 1 (purtata si de Adelina Pestritu) dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa. Cum este posibil? Simplu! Rochiile de mireasa Marithe sunt singurele care iti garanteaza ca vei fi cea mai frumoasa mireasa fara a renunta la un stil anume.

Mai mult de atat, in cadrul evenimentului vor fi lansate noile modele tip 5 in 1 dar si noi rochii semnate Marithe. In plus toate rochiile Marithe din colectiile anterioare vor beneficia de reduceri de pana la 60%,  rochii semnate de designeri celebri incepand de la 1,490 de lei!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *