Manichiura cu flori foarte usor de realizat

Eu nu ma pricep sa imi fac unghiile, insa de data aceasta am reusit sa fac o manichiura cu flori chiar usor de realizat. Nu mi-a trebuit mai mult de cateva oje Pupa si Dotter-ul.

manichiura cu flori

Dotter-ul are varf dublu, mic si mare si eu m-am jucat putin cu cele doua capete ca sa obtin florile. Cand am vazut ce usor este, am incercat si cateva bulinute.

Am folosit toate cele patru nuante de oja dintre cele primite de la Pupa. Ca baza am ales ojele cu finnish mat in nuantele Sugar Peach si Fair Pink.

manichiura pupa

Efectul este perfect mat sofisticat. Formula este bogata in rasini speciale care asigura o pelicula super rezistenta si elastica. Pe unghiile mele s-au aplicat foarte usor, uniform. Pensula este lata si deasa, ceea ce asigura aplicarea uniforma, usoara. Poti obtine un strat opac inca de la prima aplicare, dar eu am aplicat doua straturi.

Am ales sa folosesc ambele naunte ale ojelor mate, pentru ca nu m-am putut decide. Acum pot sa spun sa imi place mai mult nuanta Sugar Peach pentru ca este mai aproape de gusturile mele. Nuanta roz m-a dus cu gandul la o bombonica dulce. Yummmy.

manichiura cu flori

Pentru a obtine aceasta manichiura cu flori, am pus un punct micut aplicat cu capatul mic al dotter-ului de la Pupa si apoi am aplicat de jur imprejur alte cateva puncte mai mari. In final am obtinut foarea. Pentru buline am ales celelalte doua oje Pupa nuantele Pasion Red si Fancy Coral

manichiura cu flori

Acesta cred ca este maximulde creativitate de care pot da eu dovada in ceea ce priveste “nail-art”.

manichiura cu flori

manichiura cu flori

 

Evident ca poti face mai multe, daca te pricepi, insa pentru mine este suficient.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

  1. Ce simpatice ți-au ieșit! Trebuie să te mai joci cu intrumentul de punctare, se pot face multe modele drăguțe cu el, doar idei simpatice cum să așezi bulinele și să combini culorile. 😀
    Rozul folosit ca bază e foarte simpatic, primăvăratic.
    Pupici

    • Atunci am nevoie de mai multe idei. Eu am facut asa, nivel de gradinita ). Serios acum, Andra a facut in paralel si i-a iesit destul de bine. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *