MakeUp Fest 2018 – Masterclass -uri pentru profesionisti

La Makeup Fest nu doar poti cumpara produse cu reduceri, nu doar poti sa intalnesti pe cei mai importanti oameni din acest domeniu ci poti sa participi la masterclass – uri organizate de ei, sa inveti LIVE direct de la ei.

Pe langa demonstratiile la scena ( despre care v-am scris aici )  puteti participa la masterclass -urile pentru specialisti. MakeUp Fest a rezervat sala Roma pentru acest scop, unde este necesară achiziția biletelor:

Sâmbătă, 3 Noiembrie
10:00 – 13:00 Seminar Hagai Avdar (make-up artist din Israel) prin Makeup4all
Demo 1: Soft bridal look – Luminous skin
Demo 2: – Machiaj de transformare – Ten matur

14:30 – 16:30 Seminar Oxana și Pera Novacovici – Promovare și personal branding în industria Beauty.

Duminică, 4 Noiembrie
10:00 – 13:00 Seminar Hagai Avdar (make-up artist din Israel) prin Makeup4all
Demo 1: Dramatic cat eye – Hagai Avdar signature look
Demo 2: – Smokey eyes transformation

15:00 – 19:00 Masterclass by Alexandru Abagiu, sesiunea Toamnă / Iarnă 2018.
Tema este “Morphing”.

La ce masterclass voi participa eu?

In acest moment stiu sigur ca voi participa la seminarul sustinut de Oxana și Pera Novacovici unde voi invata “Promovare și personal branding în industria Beauty”. Multumesc mult Makeup Fest pentru invitatie!

Ma regasesc mult in aceasta situatie: nu stiu cum sa ma promovez corect. Stiu ca sunt buna in ceea ce fac, investesc cat trebuie ( adica fara exagerari, fara rabat de calitate ) si tot nu sunt atat de vizibila pe cat imi doresc.

masterclass oxana

Cine  sustine acest masterclass ?

Oxana si Pera Novacovici sunt doi traineri de succes in domeniile lor. Oxana este si makeup artist, asa ca imi voi gasi rasuns la intrebari.

Oxana Novacovici

Este fondatorul Lectii de machiaj si Scolii de machiaj Atelier Paris din Timisoara, devenind in acelasi timp si reprezentant oficial al renumitului brandului Atelier Paris.
In urma cu 7 ani, Oxana s-a mutat in Timisoara si a inceput bussines-ul de la 0, fara resurse sau alte avantaje.

Cu o experienta de peste zece ani in vanzari, Oxana este dezvoltator a retelei de scoli si puncte de reprezentanta Atelier Paris in 7 orase din tara (Arad, Oradea, Sebes, Baia Mare, Timisoara, Satu Mare, Craiova, Cluj).

Ultimele realizari sunt aducerea renumitului brand Ilamasqua in Romania si organizarea targului de frumusete in zona de vest, BeautyFull Days.

Pera Novacovici

Urmandu-si vocatia, Pera si-a inceput blogul personal in anul 2005 si a imbinat pasiusa sa pentru psihologie cu cele mai puternice unelte si strategii de internet marketing, branding personal si social media , ajungand la cifre foarte bune pentru meseria lui.
👍 150.000 de urmaritori pe facebook, o lista de email de 100.000 de abonati si o constelatie formata din produse si servicii de la 9 carti tiparite si audio pana la cursuri online, seminarii live cu peste 1000 de participanti pe eveniment si workshop-uri platite in intreaga tara.

Evdent ca si celelalte masterclass -uri sunt valoroase, as participa la toate, insa eu am ales ce am nevoie mai mult si mai mult in acest moment. Multumesc mult Makeup Fest pentru invitatie!

Detalii complete si bilete puteti gasi aici.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

11 Comments

  1. Sa ne povestesti neaparat cum a fost, sunt curioasa daca a meritat pentru ca de obicei mi se pare ca nu se discuta chestii esentiale si mai mult chestii teoretice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *