Make Up For Ever Rouge Artist Intense Lipstick in 42, review

Saptamana noastra #redweek continua cu un brand tare drag mie: Make Up For Ever, iar rujul rosu de astazi este Rouge Artist Intense Lipstick in nuanta 42 – Satin Vermilion Red.

Rouge Artist Intense este un ruj cu pigmenti saturati pentru un rezultat intens. Il gasiti in 50 de nuante cu trei finnish-uri diferite ( mate, satinate si perlat ) pentru absolut toate gusturile. Poti alege orice nuanta ce va dura intreaga zi.

Pigmentatia acestui ruj este cu adevarat intensa, Eu l-am aplicat intr-un singur strat, este opac si rezistent, fara sa usuce buzele. Nu a disparut complet de pe buze nici dupa ce am mancat, insa am avut nevoie de usoare retusuri.

Oricand recomand acest ruj pentru ca Make Up For Ever. Puteti cumpara acest ruj sau orice alt produs Make Up For Ever exclusiv din Sephora sau de la buticul lor de langa Hotel Marriott.
Daca sunteti curiose de ce iubesc eu brandul Make Up For Ever, va invit sa revedeti review-uri ale produselor mele preferate de la ei

Am folosit acest ruj si pentru machiajul Mariei. Pe buzele ei se vede usor diferit fata de ale mele, insa conteaza intensitatea. Imi amintesc ca atunci am folosit un strat subtire.

Ce spuneti, va place acest ruj?
#chicprofilechallenge

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *