Machiaje pentru Ana-Maria

Prinsa cumva in tot vartejul asta cu noutati, noi produse, noi branduri si sute de campanii frumoase, am tot amanat sa va mai arat si ceva machiaje, lookuri pe care eu le-am realizat.

Stiti ca eu sunt makeup artist si cel mai mult si mai mult, ma bucura cand clientele imi raman fidele. Astazi va prezint una dintre ele, Ana-Maria cu care prima data m-am intalnit acum mai bine de 1 an jumatate. Am machiat-o pentru cel mai important eveniment din viata ei ( cununia civila si nunta ) si pentru alte cateva evenimente dupa.

Pentru acest eveniment am folosit o nuanta luminoasa de mov nuanta Purple ( review, video moving swatch ) de la Make Up For Ever, paleta de farduri mate ( review )  de la Numeric Proof, PP 21 de la Makeup Atelier Paris, pudra Super Matte loose Powder ( review )  de la Make Up For Ever, Mat Velvet + ( review )  de la Make Up For Ever, fond de ten stick ( review & demo ) de la Numeric Proof, gel eyeliner negru ( review comparativ ) de la Makeup Atelier Paris, creion contur pentru buze in nuanta Nude Rose de la Yves Rocher, creion pentru sprancene de la Amway, gene false si totul fixat cu Setting spray de la Mehron.

Acestea sunt numai cateva dintre produsele folosite si le-am pastrat si pentru celelalte machiaje, insa am schimbat putin nuanta de interes.

Pentru acest machiaj, am optat pentru nuante calde de marouri si vedeta a fost Bronze Solar bits de la MAC. Un pigment cu textura foarte interesanta, de un bronz intens si particule de auriu. Imi pare rau ca poza nu i-a facut dreptate, insa este superb!
Pentru conturarea sprancenelor, am ales AMC Brow liner gel in nuanta 17.

Cel mai recent machiaj realizat pentru Ana, a avut in centru pigmentul #50 de la Inglot asezat pe baza de fard cremos de la Wycon. Combinatia arata foarte bine si ii confera pigmentului tarie si luminozitate,
Sprancenele le-am definit cu creionul de la Numeric Proof in nuanta pentru blonde.

Sper ca v-au placut propunerile mele iar daca aveti intrebari va raspund cu drag.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *