Machiaj pentru banchet cu albastru

Un machiaj pentru banchet ar trebui sa fie, din punctul meu de vedere, in perfecta armonie cu varsta celei care il poarta. Am pus varsta ca factor important deoarece multe fete tinere isi doresc machiaje mult prea puternice, iar asta le va adauga ceva ani pe chip.

machiaj pentru banchet

Si modelul meu si-a dorit un astfel de machiaj, era pentru banchetul de sfarsitul liceului. Cred ca am reusit sa ii indeplinesc solicitarea si sa ii ofer si un machiaj portivit varstei.

machiaj pentru banchet

Nuantele vii ca albastrul, verdele sau movul mi se par cea mai buna alegere la un machiaj pentru banchet. Acestea vor complimenta frumos un ten tanar sau nuanta speciala a irisului. Modelul meu are ochii caprui, asa ca am optat pentru nuante de albastru. Cum anul acesta Serenity este culoarea anului, cred ca nuantele de albastru vor fi la mare cautare.

Adevarat ca tenul tinerelor poate fi cu ceva imperfectiuni, dar asta nu este motiv sa incarcam machiajul. Mai bine alege un corector bun, aplica sub fondul de ten si totul va iesi flowless. Pudra sa fie usoara cu putere de fixare.

machiaj pentru banchet

Desi exista o preferinta pentru bronzer si piele bronzata, pentru clientele tinere recomand tot nuantele blande de roz-piersica si extrem de putin bronzer pe ici pe colo. Conturarea foarte fina ca sunt tinere si frumoase, nu au nevoie de prea mult conturing ( info, photos, tehnici ).

machiaj pentru banchet

Cand realizez machiaj pentru banchet, am grija ca rujul sa nu fie puternic. La fel, le va adauga ceva ani pe chip. Eu am ales unul natural cu multiple reflexe roze si aurii.

Spune-mi sincer, iti place machiajul acesta?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

6 Comments

  1. Normal ca imi place machiajul ,nu este strident ,ai folosit nuante placute si deschise la culoare ,este foarte finut ,tinerele tind sa isi faca un machiaj cat mai strident si le imbatranesc foarte tare ,astfel de articole sunt foarte utile ,aceste machiaje sunt potrivite pentru toate varstele ,nu stiu daca doar eu gandesc asa ,dar chiar daca am peste 46 ani mie tot machiajul cat mai natural si finut imi place ,te pup :*

    • Multumesc pentru aceste cuvinte frumoase, Iuliana. Machiajul natural nu se va demoda niciodata si este potrivit cu atat mai mult cu cat pielea isi pierde din suplete. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *