Machiaj Cushion in noutatile primaverii Yves Rocher

Trendul acesta de machiaj cushion observ ca este tare in voga, dar eu inca nu stiu ce m-a lovit. Inspirat din ritualul de beauty al femeilor coreene, Yves Rocher ne ofera o varianta vegetala a acestui fond de ten Cushion.

MACHIAJ CUSHION YVES ROCHER

Fondul de ten Cushion revolutioneaza modul de ingrijire zilnica, imbinand aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea si luminozitatea unui fond de ten fluid. Suna super si poate fi strecurat cu mare usurinta in geanta pentru retusurile de peste zi.

Nu am incercat niciodata un astfel de fond de ten si nici nu ma voi da inapoi cand se va ivi ocazia. Mi se pare foarte practic, iar varianta vegetala de machiaj cushion propusa de Yves Rocher cred ca este si benefica pentru piele.

ruj creion Yves Rocher

In completarea unui ten fara cusur, Yves Rocher ne propune 6 noi nuante de ruj-creion stralucitor. Poti alege Mov delicat, Violet luminos, Rose Somptueux, Rosu intens, Rosu regal si Bordeaux, formula imbogatita cu unt de karite si unt de mango, fara parabeni.

Riche Creme Yves Rocher

Cum un machiaj nu arata senzational, daca este asezat pe o piele problematica aveti de unde alege. Yves Rocher inoveaza in mod continuu si, astfel, relanseaza gama antirid Riche Creme. Noua formula, imbogatita cu uleiul din 1000 de Trandafiri, pentru a demonstra eficacitatea in interiorul pielii a produselor cu texturi intotdeauna si mai senzoriale.

Nu stiu daca voi uita vreodata intalnirea mea cu aceasta crema pretioasa. Am primit-o cadou la  comanda ( am comadat special pentru acest cadou ) si am daruit-o mamei mele. Nu auzisem pana atunci de Yves Rocher, insa eleganta si prestanta acestei creme ne-a cucerit pe amandoua. Am fost tare mandra ca am putut sa ii ofer un rasfat mamei mele.

Parfum de Verbina

Parfumurile Yves Rocher ( video ) sunt o mare pasiune a mea, asa ca nu puteam trece cu vederea apa de toaleta Frunze de Verbina. Aceasta noutate completeaza gama Un Matin au Jardin si ne rasfata simturile cu notele sale citrice, revigorante, oferind pielii parfum subtil.

Adjudecat! Vreau sa incerc machiajul cushion si parfumul. Voi?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *