Machiaj cu aerograful pentru ocaziile speciale

In urma cu 3 ani am participat la masterclass-ul lui Alexandru Abagiu cu tema “Airbrush 2.0 : Bridal Make up” ( info si pareri la cald aici ) unde acesta a realizat un machiaj cu aerograful. Recunosc ca a incoltit in mintea mea idea de a-mi cumpara un aerograf, insa pentru deplasarea la domiciliul clientei mi se pare putin incomod. 

Daca ma urmaresti, stii ca sunt make-up artist in echipa Roxana Dumitru si aplicam fondul de ten exclusv cu aerograful. Inainte sa iti arat ceva lucrari realizate de mine, hai sa iti povestesc putin despre aerograf.

machiaj cu aerobraful dana stancu

 

Ce este aerograful? 

Arograful este un dispozitiv care seamana ca un pistol cu aer, care pulverizeaza un strat fin de machiaj pe piele. Cel mai fin strat de fond de ten, indraznesc sa spun. Poti aplica doua straturi de fond de ten strict in zonele unde ai nevoie de mai multa acoperire si tenul nu va parea incarcat.

Produsele pe care le folosesc cand realizez un machiaj cu aerograful sunt special realizate pentru aceasta tehnica, branduri destinate ( Temptu, desigur ), sunt si non-alergenice. Prin tehnica airbrush vei obtine un aspect natural al tenului,  nu incarca tenul si nu blocheaza porii, machiaj foarte rezistent, waterproof ( rezistent la apa ), sweatproof ( rezistent la transpiratie ). Mai are sens sa adaug si ca este extrem de igienic? Nu mai sunt implicate pensulele direct pe pielele si astfel eliminam orice interpretare.

Acum, hai sa iti arat cateva dintre clientele mele de la salon. Fondul de ten, conturul si iluminatorul sunt aplicate cu aerograful, serviciu pe care eu il ofer exclusiv la studioul de machiaj al Roxanei.

machiaj cu aerograful de coktail

Un machiaj de coktail realizat pentru frumoasa mea clienta. Un soft smokey cu accente de pigment verde.

bridal airbrush mackeup

Luminita imi este clienta veche si o stii deja de pe blog. Iata ca aerograful a tentat-o si pe ea, asa ca tot eu am fost alegerea ei. Multumesc!

machiaj de intinerire
Cred ca acest machiaj pentru frumoasa mea clienta se poate incadra usor in categoria “machiaj de intinerire”

machiaj de bal cu aerograful
Cand lucrez cu fete extrem de tinere am mare grija sa nu le stirbesc din frumusetea naturala, sa nu le adaug ani pe chip. Un machiaj de bal potrivit pentru terminarea liceului.
O ador pe Roxana de mult timp si ma bucur nespus ca fac parte din echipa ei. M-a ajutat foarte mult sa evoluez, mi-am imbuntatatit vizibil stilul de machiaj, am capatat mai multa incredere in mine, am mai multe solicitari de la voi, dragile mele.

MULTUMESC!

PS: Pe masura ce voi mai selecta fotografii, revin cu postari

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *