MAC LADY DANGER LIPSTICK REVIEW, PHOTOS, SWATCHES

Un ruj MAC trebuie sa fie prezent in portfardul oricarei femei. Adevarat ca este un pret ceva mai ridicat, insa de aceea este u cadou perfect de Craciun pentru o impatimita a machiajului fie ca este sau nu makeup artist.

Pentru mine, brandul MAC a fost un fel de fruct interzis ceva vreme, inca imi astept cardul PRO ca sa fac prapad. Acest ruj l-am primit in dar de la Liliana ( cum spuneam, un cadou minunat pentru o impatimita a machiajului ) si imi place foarte mult.

Este o nuanta indrazneata de rosu-oranj si are un finnish mat. Aceasta nuanta, Lady Danger, face parte din linia permanenta de rujuri de la Mac, este si o alegere clasica de rosu.

Formula este long-lasting si rezista pe buze pana la 6-8 ore, dar fara sa dispara complet sau sa lase un aspect patat pe buze. Dispare gradual.

Chiar daca nu usuca buzele, nici nu le hidrateaza, insa pe niste buze nehidratate temeinic inainte, acest ruj nu va arata la fel de bine. Va evidentia inestetic buzele crapate sau pielitele ce dau sa se desprinda.

Pigmentatia lui Lady Danger de la Mac este intensa, saturata si DA se vede din avion ca porti cel mai misto ruj rosu. 
Atentie, insa ca se vor vedea, tot din avion, si dintii galbeni daca nu ii ai extrem de albi, deci este un ruj pretentios. 

Ce spuneti? Va place?
Cu acest articol raspund si la provocarea #chicprofilechallenge

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *