Le passion parfumuri dupe ale caselor celebre

Toata lumea isi doreste ca sa gaseasca produsul preferat la un pret mai bun, fie ca vorbim de parfumuri, rujuri sau alte placeri vinovate. Cand vine vorba despre parfumuri, investitia este considerabila si absolut mereu amanata ( cel putin in cazul meu ) ca mai am eu unul. Imi era tare dor de Organza de la Givenchy, dar in acest moment chiar nu este o prioritate, asa ca am apelat la varianta de parfumuri dupe de la Le Passion Perfumes.

Le passion Perfumes
Le Passion Perfumes este un brand din Turcia ce se ocupa cu comercializarea de parfumuri marca proprie, insa extrem de asemenatoare cu parfumuri celebre de designer. Parfumurile se fabrica tot in Turcia, se foloseste esenta de parfum 22% si se pastreaza la macerat 25 de zile inainte sa fie puse la vanzare. Mi se pare interesant acest aspect.

Aceste parfumuri dupe se prezinta ca ape de colonie, deci nu au intensitate in miros. Notele sunt identice cu cele ale parfumuror de designer, pe pielea mea nu se comporta diferit, insa nu persista mai mult de 2-3 ore. Evident, ca orice alt parfum ( dupe sau original ) persistenta pe piele ii este data de ph-ul fiecarei persoana in parte, de aceea durata medie a persistentei acestor parfumuri poate fi de 6 ore.
Avantajul ambalajelor este ca pot fi strecurate cu usurinta in geanta si poti reaplica oricand doresti.

parfumuri dupe Le passion

Sunt foarte accesibile atat ca pret cat si ca locatii: Baneasa Shopping City, Auchan Drumul Taberei, Auchan Militari, Carrefour Colentina, Maritimo si Carrefour Tom in Constanta.Urmeaza sa mai deschida si alte magazine, asa ca uitati-va dupa standurile lor.

Pe langa parfumul dupe K04 ( Organza de la Givenchy ) am mai ales si parfumul Ka12 – dupe pentru Armani Code ca sa fac o comparatie in timp real. Ceea ce am scris mai sus se confirma. Mirosul este identic, aroma nu persista la fel de mult ca a originalului. Personal cred ca este decent comparand cu pretul.

organza si armani code dupe

Sper ca v-am tentat catusi de putin, macar sa mergeti la stand sa incercati parfumurile si sigur nu veti pleca cu mana goala. Aproape permanent sunt oferte la stand, nu sunt de ignorat.

Tu la ce parfum visezi?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

9 Comments

  1. Ce corespondente au KC 18, KO 07 si KG 12 ? Multumesc pentru raspuns.
    Maria Gheorghiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *