Lansarile Babor la Top Beauty Trade Show

Babor a intrat in viata mea de curand si ma bucur tare mult de acest fapt. Fiind unul dintre brandurile exclusiviste, cu produse ce folosesc ultimele inovatii si tehnologii in domneiul cosmeticii, vine cu un plus de valoare pe care o apreciez in mod deosebit. Produsele Babor nu sunt doar produse de ingrijire, sunt adevarate ritualuri, rasfaturi supreme.
La targul Top Beauty Trade Show, organizat de Top Line, se vor lansa in exclusivitate cateva produse Babor.


BABOR Advent calendar ( pret recomandat de vanzare 482 lei ) de depate cel mai asteptat calendar de sfarsit de an. Adesea, femeile tind sa acorde o atenti mai mare de Sarbatori sau pentru petrecerea de Revelion si de aceea Adventurile au mare succes in Decembrie. Evident ca poti folosi fiolele si pentru orice alt eveniment din timpul anului, insa cred ca trebuie sa te aprovizionezi din timp.

La Babor, un trandafir magnific pe un fundal desprins parca din povesti– in spatele caruia veti descoperi un concentrat puternic ambalat intr-o fiola!
Fiecare fiola contine ingrediente active pretioase, pentru un ten perfect inanite de CRACIUN. Anul acesta Calendarul contine si o fiola de Ultimate Glow Booster Bi-Phase Ampoule.

Continutul Calendarului este:
2 x Hydra Plus Active Fluid
3 x Algae Active Fluid
2 x Revitalizing Oxygen Fluid
3 x Triple Booster Fluid
2 x Collagen Booster Fluid
2 x 3D Lifting Fluid
3 x Lift Express Fluid
3 x HSR Glamour Fluid
2 x Glow Booster Bi-Phase Ampoule Nou
2 x Sea Creation THE SERUM

NOUL Set Reversive ( pret recomandat de vanzare 1200 lei ) pare sa fie alegerea perfecta cu ocazia zilei de nastere sau de Sarbatori !

Acest set contine exclusiv Masca Reversive Anti-Aging , cu efect intesiv anti- imbatranire, pentru un ten mai tanar si mai ferm! Imbunatateste activitatea celulara, prin protejarea telomerilor si stimularea genei de intinerire SIRT 1.

Set-ul Contine:
1x anti-aging cream original (50 ml)
1x anti-aging dual serum original (10 ml)
1x anti-aging mask exclusive for this set (15 ml)

Noul Magic Cream, Reversive Supreme Glow ( 50ml, pret recomandat de vanzare 800 lei ) – crema anti-imbatranire cu efect instant de stralucire, pentru un ten perfect!

Cu textura sa inovatoare spuma si pigmentii ultrafini „glow-tech”,  aceasta  crema de la BABOR reda instant stralucirea tinereasca tenului.
Lumicol, un ingredient activ care intensifica stralucirea, creaza un ten perfect, care practic sterge trecerea timpului.
Formula REVERSIVE  anti-imbatranire extrem de eficienta,  netezeste , catifeleaza si reda tineretea tenului.

Sper ca va suna bine, iar Top Line vine cu preturi speciale la produsele Babor dar si la produse ce apartin altor 30 de branduri. Vino si tu intre 1-4 Octombrie 2015 la cel mai important eveniment din Romania dedicat frumusetii profesionale.
Evenimentul va avea loc la sediul Top Line Romania din Bucuresti (Bulevardul Regina Maria nr 14).

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *