Lancome relanseaza Visionnaire Advanced Skin Corrector

Creat in 2011, Visionnaire [LR2412 4%] Advanced Skin Corrector a fost primul serum capabil sa recreeze frumusetea pielii.
La baza formulei sale se afla o molecula exclusiva, LR 2412, protejata de 20 de patente si rezultat a 12 ani de cercetare. Creand o adevarata valva in industria frumusetii, aceasta molecula a dat nastere unui nou val de molecule nemaiintalnite in ingrijirea pielii: Jasmonatele.
Convinsi de beneficiile acestor noi molecule, cercetatorii au regandit formula serumului, dezvoltand un nou complex exclusiv dublu- iasmonic: LR 2412- Cx.

Eu nu am avut experienta cu acest produs, insa de-a lungur anilor produsele de ingrijire Lancome s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. 
Convinsi de beneficiile aduse pielii de catre complexul Iasmonic , Lancome a dezvoltat o dubla strategie biologica a complexului:  LR 2412 – Cx, o combinatie unica a doua
molecule din grupa iasmonatelor, ( LR2412+ MDH Jasmonate) completandu-se una pe cealalta. Molecula MDH Jasmonate are rol complementar LR2412, amplificand comunicarea celulelor din epiderm si a celor din derm, conducand la sinteza acidului hialuronic.
Acidul Hialuronic joaca un rol capital in calitatea tenului, pentru ca misiunile principale se refera la umplerea spatiul intercelular  si retinerea apei in tesuturi, dar si la apararea pielii impotriva agresiunilor externe.

Rezultatele, pe care le promite noul Visionaire sunt spectaculoase; o piele transformata inca de la prima aplicare devenind mai supla, catifelata si neteda. 
Dupa 3 zile de la utilizare, textura tenului este redefinita. 
Dupa realizarea unei
cure ( un tub intreg)** cu
Visionnaire LR 2412 4% – Cx Advanced Skin Corrector, pielea este sublima si transformata:

Ridurile sunt netezite : 79%
Porii sunt mai putin vizibili: 83%
Imperfectiunile tenului sunt reduse: 79%
Textura pielii redefinita: 84%

Pentru asa o tehnologie avansata, pretul este corect ( spun eu ) 388 Ron pentru 30 m.
Eu sper ca Mosul va fi darnic anul asta, caci am o lista de dorinte kilometrica, this serum included!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *