Laminare gene si sprancene, noua mea specializare

Cand incepe fiecare an imi propun ca minim o specializare sau um masterclass sa bifez. Anul acesta a fost tare bogat din acest punct de vedere pentru ca am facut ceva cursuri. Desigur pe partea de make-up, unul pe marketing si specializarea mea cea noua laminare gene si sprancene.

laminare gene si sprancene

La inceputurile mele in machiaj nici prin cap nu mi-a trecut ca voi dedica 100% din activitatea mea pentru acest serviciu. Ce bucurie ca am reusit acest lucru. Cu toate astea am simtit nevoia sa ma conectez cu clientele mele mai des de “sezon” asa ca am completat lista de servicii. Intai  cu stilizare sprancene ( pensat, vopsit si laminare ), stilizare gene ( extensii de gene, laminare gene sau vopsit sprancene ) sau cursuri de automachiaj ( le adoooor). Va spun ca  interactiunea la NICI un serviciu nu este cum este la curs de automachiaj. Love, love

Sa revenim la oile noastre si sa vorbim despre laminare.

Laminarea este o procedura cosmetica noninvaziva realizata de un specialist si care hraneste, intareste si hidrateaza firele din gene si sprancene datorita componentelor naturale din produsele folosite.

Pentru cine se recomanda procedura de

laminare gene?

Tuturor daca ma intrebati pe mine, dar mai ales persoanele care folosesc ondulatorul de gene, celor care si-au scos extensiile de gene , iar genele sunt deteriorate. Desigur ca persoanele care nu agreeaza extensiile de gene ( nu le place sa aiba ceva strain ) ,  nu au rabdare sa stea culcate 2 ore. Si celor care  au avut o experienta negativa cu extensiile de gene sau alergie la adezivul pentru extensii de gene

laminare dana stancu

Ti se potriveste si daca esti in cautare de rimel care sa curbeze si sa dea volum
Efectul procedurii de laminare gene este de curbare sau lifting si intensificare a culorii genelor  plus efectele generale ale laminarii ( hraneste, intareste si fortifica )

Laminarea sprancenelor este procedura sora a laminarii de gene. Acest procedeu este pentru a cuminti firele rebele din spranceana. Poti sa obtii un efect mai accentuat sau natural prin pigmentarea acestora. Ajuta si sa obtii o forma mai plina a sprancenei.

Se respecta aceasi pasi ca si la gene, insa este foarte important sa tii cont de trasaturile faciale astfel incat la final sprancenele laminate sa fie in armonie cu chipul clientei.

Implinirea cea mai mare a fost cand fostele mele cursante de la machiaj sau extensii de gene au apelat TOT la mine pentru a invata laminare gene si sprancene, asa ca MULTUMESC!

Sper ca v-a fost de folos acest articol, iar daca aveti intrebari despre procedura va rog sa le lasati in comentarii.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro

Instagram : https://www.instagram.com/danamakeupro/

Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *