La Multi Ani, Kleo!

Nici nu stiu cum sa incep aceasta postare. Sa ma laud nu ma pricep, sa ii laud pe altii nici atat, insa Kleo merita laude si aplauze pentru seara de 13 Feb. Micuta de ea a implinit patru ani de blog si a sarbatorit atat cu noi colegele blogerite, cat si cu cititoarele. Multumesc Kleo pentru invitatie.

De cum am ajuns la Krystal Club in Otopeni, pe la 19.00 desi petrecerea incepuse cu o ora mai devreme, am debutat cum imi place mie: cu multe pupaturi. Sunt o pupacioasa, imi place sa imi exprim dragul de persoane printr-un pupic sio imbratisare.

Oricum, toata seara am fost un zambet, am ras, ne-am distrat si ne-am  bucurat de prezenta lui Adrian Sasu, CEO Capra Nera. Eu am mai incercat produse de la ei, insa nu am pastrat o constanta. Acum ma bucur ca voi mai incerca si altceva.

Una din provocarile lansate de Kleo a fost sa venim cu trei produse preferate, insa eu am uitat punguta acasa, dar tot va spun ce alesesem:
– mascara Scandal Eyes Xtreme de la Rimmel London ( review aici )
– lotiunea tonica din sistemul balancing de la Aristry… este divina si chiar tine sub control excesul de sebum
– rujul rosu de la Numeric Proof ( review aici )

Kleo a facut si un filmulet, in care a reusit sa surprinda agitatia si intensitatea emotionala a evenimentului. 
La plecare, Kleo ne-a daruit cate ceva si tin sa multumesc si sponsorilor pentru asta: : L’OccitaneMelkiorTriodeluxeFarmecMax FactorCupioCapra NeraFarmasiAndra CosmeticsFlormarFamousLuxury PerfumesElDivinoLady AnionOriflameB.U. 

Kleo sa iti pastrezi optimismul si sa ramai aceasi fata vesela,indiferent de cati ani trec. Multumesc ca sunt pe lista ta de colege, prietene virtuale si sper sa ne vedem mai des. 

Voi o cititi pe Kleo?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *