Joico, trendsetter de 40 de ani

Joico de 40 de ani “suceste mintile” tuturor cand vine vorba de tendinte in culoare si tunsoare. 
Cu aceasta ocazie, pe 02 Iunie la sediul Top Line, a avut loc seminarul international JOICO. 8 modele au fost pregatite de una din cele mai talentate si dinamice echipe de educatie cu focus pe tendinte in culoare, styling si bucle.


Echipa Joico a fost formata din:
Daniel Granger- Guest Artist JOICO
Kasper Heemskerk – International Trainer JOICO
Toni Stoenescu – Art Director Joico
Laura Plesea – Trainer Joico

Produsul vedeta al seminarului a fost:

K-Pak Deep Penetrating Reconstructor- cea mai noua metoda de reconstructie, reparare si refacere a parului agresat, produs ales timp de 15 ani consecutiv ca fiind preferatul stilistilor la prestigiosul concurs ’Behind the Chair, Stylist Choice Awards.
Pret recomandat: 127 lei

K-PAK Color Therapy Dry Oil Spray- ulei magic pentru protectia culorii parului, confera fibrei capilare stralucire, hraneste, fara a incarca. Contine uleiuri naturale, complexul de peptide Bio-Advanced si tehnologia QuadraBond care practic sigileaza cuticula, protejand-o de factorii externi.
Pret recomandat: 155 lei

Trebuie sa recunosc ca eu, multa vreme nu am incercat produsele din gama K-pak pentru ca parul meu este  gras si nu necesita o hidratare intensa sau restructurate, insa de cand am inceput sa ma vopsesc am introdus in rutina mea de ingrijire K-pak Intense Hydrator Treatment si uleiul de par din gama K-pak Color Therapy. Tratamentul il aplic odata la 2-3 saptamani, dar uleiul odata pe saptamana. 
Cat de curand cred ca voi posta si o rutina de ingrinire a parului exclusiva cu produsele Joico. Eu am un fix pe branduri si cred cu tarie ca o rutina completa cu produse de la acelasi brand va avea rezultate mai bune si mai rapide in comaparatie cu un amalgam de produse sau ingrediente. Asadar, eu cand aleg un sampon Joico trebuie sa completez si cu altceva. 

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *