Ivatherm Crema cu efect de lifting GlycoLift. Review

Inspre sfarsitul anului trecut, m-am bucurat de o ingrijire completa Ivatherm, despre care v-am vorbit pe scurt aici, iar despre serumul din aceasi gama Glycolift Ser ( review, photos )  am scris mai pe larg.
Chiar si asa, preferata mea ramane aceasta crema, urmata “la mustata” de ser.

Gama Glycolift este bazata pe Glycokinele. Acestea sunt zaharuri naturale, obtinute cu acuratete exclusiv prin biotehnologie, ce imita din punct de vedere structural si functional structurile de oligozaharide din piele actionand in lant efecte benefice asupra tenului stimuland productia a numeroase macromolecule (laminina 5*, acid hialuronic si elastina).

Folosesc aceasta crema atat dimineata cat si seara. Textura ei usoara este perfecta, se absoarbe foarte bine in ten si isi face treaba. Imi simt tenul hidratat intreaga zi, iar dimineata nu ma trezesc cu pelicula grasa.

Are un miros usor floral, proaspat si revigorant. Fiind in recipient tip borcanel, iau cu o spatula produsul, il aplic pe ten si apoi masez bine ca sa se absoarba in piele. Recunosc ca mi-ar fi placut un recipient cu pompita, insa important este ca isi tine promisiunea fata de consumatori.

Produsul nu contine parabeni, este testat dermatologic, e hipoalergenic si noncomedogenic. Il puteti gasi in farmacii sau in magazinul online Ivatherm;

Voi ati incercat aceasta crema? V-a placut?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

  1. De la Ivatherm am incercat doar Ivadermaseb, care mi- placut super mult. Sunt fana a produselor Ivatherm, gelul de curatare Ivapur si apa micelara vor ramane preferatele mele. Glycolift nu am incercat, cred ca inca nu am varsta poteivita pt produse cu efect de lifting. Te pup!

  2. De la Ivatherm am incercat doar Ivadermaseb, care mi- placut super mult. Sunt fana a produselor Ivatherm, gelul de curatare Ivapur si apa micelara vor ramane preferatele mele. Glycolift nu am incercat, cred ca inca nu am varsta poteivita pt produse cu efect de lifting. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.