Ingrijire anti-age cu gama dermatocosmetica Laboratoarele Fiterman

Se spune că vârsta este doar un număr, dar pielea pare să nu știe acest lucru. Poate ca asa este, dar si noi avem un rol foarte important in acest proces. Nimeni nu isi doreste sa îmbatranească, asta e clar si de aceea acordam o importanta atat de mare in a avea un ritual de ingrijire anti-age bine pus la punct.

Producătorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat sub egida Laboratoarelor Fiterman o gamă de produse dermatocosmetice ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Hai sa iti povestesc cate ceva despre asta 🙂
Dezvoltată sub rigori farmaceutice, întreaga gamă de produse dermatocosmetice pentru ingrijire Anti-age HA se bazează pe utilizarea moleculelor de superacid hialuronic și nanoacid hialuronic, cu capacitatea înaltă de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât și în cele profunde ale pielii, având ca efect diminuarea aspectului ridurilor.
Moleculele de acid hialuronic sunt înglobate în baze de creme naturale, ce posedă un grad ridicat de adaptare la textura pielii și condițiile climaterice.
Efectul antirid este potențat prin utlizarea extractului de evodia, bogat în evodiaminer, și rutaecarpine, ce îmbunătățesc microcirculația din straturile pielii, crescând aportul de nutrienți și oxigen, indispensabile procesului de regenerare și de sinteză a colagenului nativ.

crema de ochi anti-age

Știm că ridurile din jurul ochilor sunt primele care își fac apariția si de aceea nu trebuie sa lipseasca din ritualul de ingrijire Anti-age Crema contur ochi anti-age HA. Iar pentru a reduce liniile fine și a redesena conturul feței poți folosi Crema mască anti-age HA.

Iată de ce merită să încerci soluțiile profesionale anti-age create de Laboratoarele Fiterman:
Cremă mască anti-age HA– Mai mult decât o cremă de noapte și mai mult decât o simplă mască, un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă.
Ușor de utilizat, căci nu necesită clătire, Crema mască Anti-age HA oferă soluția ideală și la îndemână în lupta cu semnele lăsate de trecerea timpului.

masca de ingrijire anti-age

Cremă contur ochi anti-age HA– cu o textură delicată, ce permite absorbția imediată în piele, stimulează microcirculația pielii din zona ochilor, reduce liniile fine și ridurile, efectele fiind vizibile în cel mai scurt timp.
Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

anti age

Tu in ce etapa esti? Ai un ritual de ingrjire anti-age sau unul de hidratare?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

18 Comments

  1. Foarte interesante aceste produse si ma tentează si pe mine! Asa este…avem mare nevoie de aceste creme pentru ten! 🙂

  2. Am văzut aceste creme in online și chiar sunt interesante. Și au și un ambalaj foarte frumos.

  3. Eu combin îngrijirea anti-age cu hidratarea. Chiar dacă nu am semne extreme de aging comparativ cu alte persoane, îngrijirea este extrem de importantă! 😘

  4. Mai fetelor,dati va cu parerea daca ati folosit crema,nu o mai tot dati cu ,,ambalajul minunat,,.Oamenii vor sa citească pareri cu privire la calitarea cremei,pareri avizate,nu prostii de genul,,vreau si eu,,ah ce ambalaj,,..n aveti pic de minte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *