Implantul de sprancene si in Romania

Draga mea, desi cred ca este impropriu spus “in Romania”pentru ca implantul de sprancene propriu-zis se face in Turcia, insa Darius Stanese are un rol foarte important in treaba asta.  El este initiatorul acestui serviciu pentru Romania si el este cel care dicteaza forma finala a sprancenelor. Acest lucru este posibil datorita parteneriatul cu Esteworld, o clinica renumita de implant de par.

 

implantul de sprancene

“Pentru ca in prezent sunt foarte putini medici specializati pe  operatia de implant de sprancene si doar o mica parte dintre acestia pot realiza o operatie impecabila din punct de vedere estetic, viziune aunui designer de sprancene se dovedeste a fi atat utila, cat mai ales (absolut) necesara. Medicii stiu foarte bine cum sa realizeze operatia din punct de vedere tehnic, insa nu exceleaza in alegerea unei forme potrivite a sprancenelor pe o fizionomie anume. Este extrem de greu pentru un doctor angrenat pret de trei ore intr-o operatie meticuloasa sa mai aiba o vedere corecta de ansamblu asupra formei sprancenelor. Aici intervine rolul meu de specialist in design-ul de sprancene. Fiecare femeie are anumite particularitati ale fizionomiei, acesta fiind si motivul pentru care forma sprancenelor nu poate fi una standardizata. Sprancenele trebuie sa fie unice, la fel ca femeia care le poarta.” – afirma Darius Stanese. Frumos spuns, nu?

La evenimentul de lansare a fost si managerul spitalului Esteworld Turcia, Dr. Servet Terziler. El ne-a oferit detalii despre partea tehnica a interventiei, procesul de prelevare a foliculilor pilosi, implantarea acestora si perioada de recuperare.

Hai sa va povestesc cate ceva mai tehnic de atat ca sa intelegeti foarte clar despre ce este vorba:

reconstructie sprancene

Cui se adreseazaimplantul de sprancene?
Operatia de implant ofera garantia celor mai bune rezultate in cazul persoanelor carora nu le mai cresc deloc firele de par in anumite zone sau chiar pe toata suprafata sprancenelor din pricina pensatului excesiv si constant timp de mai multi ani, celor care au nevoie de reconstructie partiala sau totala in urma unui accident, precum si celor care se confrunta cu goluri in sprancene sau care isi doresc pur si simplu o alta forma, mai groasa si mai conturata.

In ce consta implantul?
Implantul de sprancene presupune transplantul foliculilor pilosi din zona cefei (cei mai fezabili pentru implant din punct de vedere al fixarii) in zona sprancenelor si este una dintre cele mai superficiale operatii estetice derulate in clinicile specializate. Cu toate ca inainte de efectuarea interventiei sunt necesare toate analizele aferente unei proceduri chirurgicale cu anestezie totala, riscurile asociate si perioada de recuperare sunt minime.
Dupa ce designerul stabileste forma pe care o vor avea noile sprancene, cu ajutorul unei ustensil especiale si urmand indeaproape desenul se realizeaza inciziile in care vor fi inserati foliculii de par. Firele sunt implantate in derm, asadar este putin probabil sa se iveasca o hipersensibilitate in zona sprancenelor. In functie de necesitatile identificate, se pot implanta intre 20 si 200 de foliculi, din care ies 40 pana la 600 de fire noi.
Dat fiind ca este o operatie superficiala, nu exista restrictii legate de varsta sau de conditia medicala. De asemenea interventiile anterioare in zona oculara sau purtarea de catre pacient a ochelarilor sau a lentilelor de contact, nu influenteaza reusita operatiei.
Cat dureaza procesul de recuperare?
In aproximativ doua saptamani de la efectuarea operatiei se vindeca atat zonele din care s-au prelevat foliculii (de regula se alege portiunea mediana a cefei) cat si zonele in care acestia au fost implantati. Foliculii noi se fixeaza in decurs de trei saptamani, urmand sa recreasca in proportie de 100% in alte trei saptamani.
Intretinerea sprancenelor post-operatie presupune aplicareazilnica a trei produse de ingrijire, acestea urmand a fi puse la dispozitie de clinica care efectueaza interventia. In primele saseluni de la implantul de sprancene nu este permisa smulgerea firelor ci doar tunderea acestora, ulterior putand fi pensate in mod firesc daca este cazul.

Evident ca trebuie sa tii cont de costuri. Nu le stiu, dar presupun ca sunt maricele.

Au fost alaturi de noi, la eveniment, fetele de la Benefit cu noua colectie de produse destinate conturarii sprancenelor. Imi place foarte mult cum arata noile ambalaje si stiu ca produsele Benefit sunt super.

Dana Stancu Makeup artist

Eu nu am ratat poza cu Darius Stanese, pai ce credeai?

Tu ce spui de sprancenele tale? Iti plac?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *