Ilinca Vandici sustine campania Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!

Saptamana trecuta, eu si Filip am fost invitati la un brunch cu Ilinca Vandici. O admir de ceva timp pe Ilinca, asa ca am acceptat cu mare drag si entuziasm. Ce ma bucura si mai tare, campania proaspat lansata “Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta! ” care rezoneaza perfect cu ceea ce eu promovez aici, pe blog. Mereu am incurajat cititoarele sa fie naturale, sa isi urmeze propriile principii, iar pe dragile mele cliente le-am sfatuit sa isi ingrijeasca frumos pielea. Am recomandat intotdeauna vizita la dermatolog cand am avut in fata un ten cu probleme mai accentuate ( acnee severa, eruptii, deshidratare, etc )

Ilinca Vandici ambasador DermaLife_3

Hai sa va povestesc de-a fir a par despre evenimentul de saptamana trecuta, despre ce este vorba, unde, cand si cum puteti beneficia de acestea.

Prin campania “Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!”, specialistii DermaLife incurajeaza femeile sa isi pretuiasca frumusetea alegand tratamente benefice sanatatii.
„Sunt sigura ca acest proiect le va invata si le va incuraja pe femei sa aiba incredere in ele, sa isi imbratiseze frumusetea si sa aiba grija de ele alegand proceduri care, pe langa efectul lor benefic asupra frumusetii, au un mare beneficiu asupra sanatatii”, a declarat Ilinca Vandici.

Proceduri noi, pentru preventie si tratament, disponibile in clinica Dermalife

Mizand pe servicii personalizate, specialistii le ofera pacientelor posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor lor, care vizeaza direct problema cu care acestea se confrunta.
Centrul DermaLife pune la dispoziția pacientelor o gamă vasta de proceduri, de la dermatologie clinica si chirurgicala pana la dermatologie estetica.

In cadrul evenimentului prezentat de Ilinca Vandici, am descoperit noile aparate cu care se realizeaza cele mai noi proceduri disponibile în clinica: Universkin, Platforma laser XEO Cutera și Selena X Magic
Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, in urma unui consult detaliat medicul dermatolog “creaza” o formula care sa corespunda cat mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin consta in posibilitatea dermatologului de a combina diversi agenti activi si a folosi diverse concentratii ale acestora astfel incat sa se obtina cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient in parte.

Foarte frumos a spus D-na Doctor Ana-Maria Drăgăniță “Cream crema special pentru tine, este a ta si iti poti pune numele pe ea” Cred ca acesta este visul oricarei pasionate de beauty. Nu trebuie sa ai probleme grave ca sa apelezi la “personalizarea” cremei de fata. Te poti bucura de acest beneficiu oricand doresti.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai noua tehnologie in domeniul tratamentelor LASER, care garanteaza rezultate rapide si durabile. Acesta se foloseste pentru combaterea pielii lasate de pe fata si corp, pentru epilare, tenul patat si neuniform si nu numai, fiind singurul sistem care combina eficienta terapiei fara perioada de recuperare post-procedura.

Selena X Magic este cea mai recenta inovatie in domeniul remodelarii corporale. Noua tehnologie reprezinta un tratament intensiv pentru celulita, piele flasca, retentie de apa sau metabolism celular slab, avand rezultate demonstrate clinic. Acesta foloseste 6 functii integrate, de la ultrasunete de inalta frecventa si radiofrecventa pentapolara la masaj endormologic si foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de excepție.

Aditional procedurilor amintite, DermaLife acopera o gama ampla de interventii si tratamente pentru sanatatea si frumusetea femeii. Astfel, in cadrul DermaLife, pacientii pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afectiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectueaza tratamente interventionale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizari, drenaje) precum si examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul si supravegherea periodica a nevilor atipici (“alunite periculoase”) si a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la dispozitie o echipa de medici ginecologi in vederea rezolvarii afectiunilor specifice, dar si medici in sfera de chirurgie mamara pentru o abordare complexa a patologiei femeii.
Noua echipă de specialisti DermaLife este coordonata de dr. Victor Gabriel Clatici, medic primar dermatolog.

Echipa de specialisti DermaLife

Ilinca Vandici si echipa de specialisti DermaLife

Echipei de medici DermaLife i s-au alaturat, recent, mai multi specialisti care vin sa completeze expertiza centrului in vederea gestionarii patologiei femeii. Membrii echipei sunt: dr. Claudia Ciobanu medic specialist dermato-venerologie, dr. Ana-Maria Drăgăniță medic specialist dermato-venerologie, dr. Nectara Mitroi medic specialist dermato-venerologie, dr. Noela Elena Ionescu medic primar chirugie plastica, dr. Cătălin Enăchescu medic primar dermatologie, dr. Crenguța Roman medic primar chirurgie plastica, dr. Cristiana Voicu medic specialist dermato-venerologie, dr. Diana Daraban medic specialist dermato-venerolog, Dr. Cristian Ioan Bordea medic primar chirurgie generala, supraspecializare in chirurgie oncologica, Dr. Raluca Vladuță medic specialist dermatovenerologie, Dr. Taliana Camburu medic specialist dermatovenerologie, Prof. Dr. Vasile Horhoianu medic primar obstetrica-ginecologie, Dr. Corina Bușe medic primar obstetrica-ginecologie și Dr. Mihaela-Gabriela Mărgăritescu medic primar obstetrica-ginecologie.

Eu le doresc mult succes medicilor, voua multa intelepciune sa mergeti la medicul dermatolog inainte sa porniti in cautarea produsului minune care sa indeplinesca nevoile pielii tale.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *