Hydra Vegetal, noua gama de la Yves Rocher

In luna Martie, cei de la Yves Rocher ne prezinta noua gamă Hydra Vegetal cu texturi noi, mai eficiente și mai senzoriale, datorită extractului exclusiv din planta Edulis.

Ce-omai fi si asta?!? m-am intrebat

Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante.

Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game Hydra Vegetal și brevetat de  Yves Rocher in Franța, permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore !

HYDRA VEGETAL

Noua gamă Hydra Vegetal pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile. Îcepand din luna martie, produsele sunt disponibile în magazinele Yves Rocher și pe site-ul www.yves-rocher.ro noile formule ale gamei:

• CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore, rezultat vizibil  după 2 săptămâni de aplicare constanta dimineata si seara.

Imi place foarte mult textura usoara a cremei si ca intra in piele foarte usor. Este o crema potrivita pentru tenul tanar, fara probleme majore. Cu siguranta pot recomanda clientelor mele foarte tinere sa inceapa cu aceasta crema. Plus ca este si super racoroasa.

• GEL CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore*

• LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT. Demachiază și împrospătează tenul.

• GEL DE CURAȚARE PENTRU PROSPEȚIME. Curăță și împrospătează tenul. Recunosc ca este modul meu preferat de curatare a tenului.  Aroma lui proaspata ma invioreaza dimineata si uneori seara. In ritualul meu de seara, aleg gelul de curatare daca nu am purtat machiaju pe parcursul zilei. Dar daca am pus ceva pe fata, atunci intai folosesc un lapte demachiant si abia apoi gel de curatare sau apa micelara.

• GEL EXFOLIANT HIDRATANT. Exfoliază și împrospătează tenul.

• GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR. Hidratează și iluminează zona ochilor.

Începând cu luna aprilie, gama Hydra Vegetal va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă, pe care eu o testez in avanpremieră.

lotiune tonica hidratanta

Tin sa reamintesc si sa subliniez importanta folosirii unei lotiuni tonice in rutina noastra de ingrijire. Rolul acestui produs este de a curata mai profund fata de laptele demachiajt, de a incheia etapa de curatare a tenului, dar si de a ECHILIBRA PH-ul tenului.

Bun, despre lotiunea tonica hidratanta din noua gama Hydra Vegetal va spus ca este blandă cu pielea, mă invioreaza mirosul ei proaspat si nu simt senzatie de ten care tine.

Din luna iunie, vei regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială. Serumurile sunt preferatele mele. Abia il astept pe acesta de la Yves Rocher.

Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire Hydra Vegetal. Wow! Imi place cand va dau detalii in avampremiera, dar daca sunteti la fel ca mine nu e chiar bine ca nu mai pot de curiozitate.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

11 Comments

  1. Chiar dacă sunt fan Yves Rocher, nu ma înțeleg așa bine cu cremele lor de fata. Am crema de ochi pentru piele sensibilă, însă nu îmi place deoarece nu este hidratantă deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *